AMOR, Gordana Frgačić

AMOR, Gordana Frgačić

SKU: W-0619

10,49  (79,04 kn)

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Bilješka o autorici:

Gordana Frgačić rođena je 1972. god. u Varaždinu. Nakon završene osnovne škole ubrzo seli u Zagreb radi nastavka školovanja. Godine 1997. na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu završava studij njemačkog jezika i književnost i poljskog jezika i književnosti.

Još za vrijeme studija počinje raditi kao profesorica njemačkog jezika, no vrlo brzo nastavlja karijeru u korporativnom svijetu međunarodnih tvrtki kao menadžerica za ljudske resurse. Svoja iskustva iz korporativnog svijeta pretočila je u dvije knjige: „Zašto smo manje plaćene“ objavljena je 2012. godine u izdanju nakladničke kuće V.B.Z., a „Kako dobiti posao“ objavio je isti nakladnik 2014. godine.

U rujnu 2016. godine objavljuje svoj prvi roman pod nazivom „Sezonka“.

Poeziju piše od malih nogu.

Autoricu možete pratiti i kontaktirati preko društvenih mreža Facebook, Twitter, LinkedIn i Instagram ili na www.gordana-frgacic.com.

Bilješka o urednici:

Kata Ivanković Marić

Ključne riječi: poezija, ljubavna poezija, pjesme, ljubavne pjesme, ljubav, strast, pjesnici, hrvatski pjesnici

Link: www.gordana-frgacic.com
E-mail: Gordana Frgačić

Naslov: Amor
Autorica: Gordana Frgačić
Broj stranica: 108
Nakladnik: Vlastita naklada
Godina izdanja: 2017.
ISBN: 978-953-59209-1-5
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.