KAD RIJEČI POSTANU ORUŽJE, Mirjana Jurić

KAD RIJEČI POSTANU ORUŽJE, Mirjana Jurić

SKU: W-0510

7,96  (59,97 kn)

Autor: Mirjana Jurić

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:


Kupnjom ove knjige pomažete radu Centra za hagioterapiju Split

Sažetak:

Ovo je knjiga svjedočenja o obraćenju žene koja je u svojoj pedesetpetoj godini života u patnji upoznala Boga.

Osvrt prof. Ane Perišić:

„Cijeli moj život bio je vapaj za smislom. Trudila sam se svim svojim snagama da ljudi koji me poznaju ne otkriju da sam nesretna.“

Ovim riječima mogao bi se sažeti sukus autoričine knjige. Autorica je imala potrebu podijeliti svoju patnju s ljudima sličnog životnog iskustva, štoviše uzroke i izlaz iz nje.

S obzirom da autorica nije profesionalna spisateljica, u knjizi se miješaju i ponavljaju dijelovi iz ranog djetinjstva i vremena odbačenosti od bliskih osoba te različita iskustva koja je stjecala da bi pronašla izlaz iz osobne patnje.

No, to je minorno pred željom autorice da izrazi dubinu boli osamljenog, poniženog, napuštenog, bezvrijednog i nekorisnog čovjeka te cilj za kojim je tragala, da u sebi osvijesti tko ona zapravo jest i kako joj je živjeti unatoč svemu proživljenom.

Autorica je živi svjedok istinitosti riječi iz „Svetoga pisma“: „Tko kuca, otvorit će mu se i tko traži, naći će.“ Ona je tragačica za smislom, za onim dubokim „ja“ u sebi i za Onim od koga i zbog koga ona jest u svijetu. Slijedila je mnoge duhovne obnove, Sveto pismo, citate mnogih mudrih ljudi, duhovnu pomoć i uspjela je pronaći sebe. Ono što je najvažnije, autorica se oslonila na Boga koji je lijek i liječnik čovjekove duše.

Čitatelj će uočiti da joj ni danas život nije lak, da se bori i otkriva smisao za ovo vrijeme. U tome i jest kvaliteta ove knjige, jer ne daje gotovi recept već potiče čitatelja da traži svoj put, svoj izlaz i svoje originalno poslanje.

Autorici osobno zahvaljujem što me obogatila svojom iskrenošću i poniznošću, što mi je ukazala čast da budem dio njene intime – najvećeg blaga koje čovjek ima.

Mirjana, sretno!

Bilješka o autorici:

Ključne riječi: Hagioterapija, patnja, obraćenje, životni smisao, iz tame u svjetlo, prof. Tomislav Ivančić, obitelj, škola života, zajednica, molitva i riječ, pitanje smisla života

Naslov: Kad riječi postanu oružje
Autorica: Mirjana Jurić
Broj stranica: 105
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2016.
ISBN: 978-953-336-314-1
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.