SAMO MOJA, Mario Majdić Natrlin

SAMO MOJA, Mario Majdić Natrlin

SKU: W-0989

8,63  (65,02 kn)

Autor: Mario Majdić Natrlin

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Zbirka refrena i kratkih priča prati suvremene, mlade ljude koji su umjesto potrage za izgubljenim identitetom, odlučili izgraditi onaj vlastiti.

Bilješka o autoru/autorici:

Rođen 1986. u Trogiru, odrastao u Splitu. Završava Pravni fakultet u Zagrebu od kada radi u struci. Piše duži niz godina, objavljuje u časopisima i digitalnim magazinima. U 2019. priča „Trogirska sintaksa“ osvaja prvo mjesto na natječaju Gradske knjižnice Trogir, dok priča „Eta Carinae“ – koja je dio zbirke priča „Samo moja“ – ulazi u finale natječaja Festivala europske kratke priče.

Link: zadnjepolje.com

Naslov: Samo moja
Autor: Mario Majdić Natrlin
Broj stranica: 134
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2019 .
ISBN: 978-953-336-638-8
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.