ŽIVOT POMALO I NA BRZINU, Josipa Jurjević

ŽIVOT POMALO I NA BRZINU, Josipa Jurjević

SKU: W-1328

10,62  (80,02 kn)

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Život pomalo i na brzinu zbirka je autobiografskih crtica iz života autorice. Knjiga za plažu i odmoriti glavu od moranja i briga. Knjiga koja će izvući usne u osmijeh, ali možda i smočiti obraz. Na jednostavan način i bez uljepšavanja, prikazana je svakodnevica i sve ono malo i veliko od čega je satkan život. Jer što je život nego šaka suza, vrića smija i činjenica da za sve što valja moramo imati force.

 

Bilješka o autoru/autorici:

Josipa Jurjević rođena je 6. veljače 1991. godine u Zadru.
Na zagrebačkoj je adresi još od studentskih dana koji su započeli i završili najljepšim uspomenama u studentskom domu „Stjepan Radić“. Po zanimanju je magistra logopedije koja uživa u svom poslu, sitnim svakodnevnim uspjesima i prevladavanju straha od logopeda kod najmlađih. Oduvijek je bila na ti s riječima i pisanjem. Zaljubljena u more, sunce, sol u kosi i svoje najdraže ljude koji su najvećim dijelom i odgovorni što je ova knjiga ugledala svjetlo dana.

Ključne riječi: život, humor, autobiografske kratke priče, ljeto, more, plaža, emocije, obitelj, prijatelji, svakodnevica

E-mail: Josipa Jurjević

 

Naslov: Život pomalo i na brzinu
Autor/autorica: Josipa Jurjević
Broj stranica: 92
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2022.
ISBN: 978-953-336-864-1
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.