ŽIVITE ZAJEDNO I SRETNO, Jurica Milin

ŽIVITE ZAJEDNO I SRETNO, Jurica Milin

SKU: W-1375

13,27  (99,98 kn)

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Na samom početku važno nam je naglasiti kako je ova knjiga nastala kao spoj Juričinog likovnog i književnog kreativnog izričaja koji se međusobno nadopunjuju.

Uvodimo te u svijet Jurice Milina. Jure, od milja zvan tako, uskoro će proslaviti svoj trideset sedmi rođendan, a ono što ga prati čitav život je Downov sindrom.

Sadržaj knjige produkt je završnog rada Magdalene Rubeše, art terapeutkinje, i volonterskog angažmana Mire Treursić, članice Udruge mladih Ahimsa. Naime, Jure je tijekom osam mjeseci pohađao art terapiju provedenu u suradnji s Hrvatskom udrugom za art terapiju. Radovi i opisi proizašli iz terapije izloženi su i predstavljeni na prvoj Art terapijskoj izložbi u Hrvatskoj – „Art terapijski procesi“, u Zadru 2019. godine. Svi likovni radovi su popraćeni opisom samog nastanka i značenja djela. Volonterski angažman, započet krajem 2017. godine, provodi se s ciljem Jurinog aktivnog čitanja i pisanja. U žaru samog rada nastale su i Jurine pjesme.

U nadi da će te ova knjiga nasmijati i uvući u svijest i razmišljanja našeg Jure, otvaramo ti prozor u njegov svijet.

 

Bilješka o autoru:

Jurica Milin rođen je 5. prosinca 1985. godine u Zadru. Njegov život  definiran je Down sindromom, no kako će i sama knjiga dokazati, za njega i osobe oko njega, ta činjenica ne predstavlja kamen spoticanja.

Jurica Milin primjer je kako se, s dobrim temeljima, osobe s poteškoćama mogu uspješno integrirati u društvo i učiniti ga još boljim.

Ključne riječi: Jurica Milin, sindrom Down, poezija, Art terapija

 

Naslov: Živite zajedno i sretno
Autor: Jurica Milin
Broj stranica: 60
Nakladnik: UDRUGA MLADIH AHIMSA
Godina izdanja: 2022.
ISBN: 978-953-50296-0-1
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

 

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.