ZIDNA FILOZOFIJA, Zlatko Lukić

SKU: W-1401

13,00  (97,95 kn)

Autor: Zlatko Lukić

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Koliko puta smo se zaustavili pred nekim zidom jer nam je oko uhvatilo zanimljive riječi i crteže na njemu. Putujući u mnoge gradove, autor je zapisivao duhovite, provokativne, sugestivne i alarmantne izjave koje su pisali anonimni pisci tzv. zidne umjetnosti. Neke poruke su pravopisno netočne, ponekad zbunjujuće i apsurdne, ali one pokazuju istinu o paradoksalnom svijetu u kojem živimo

 

Bilješka o autoru:

Zlatko Lukić rođen je 1953. u Zagrebu. Od tada do danas putuje, piše, luta, stvara, istražuje i voli. Živio je u 14 gradova diljem Europe i osim pisanja koje je jedino bilo konstanta, imao je 49 zanimanja. Iz svakog tog grada, mjesta i ljudi koji su prolazili pored njega, crpio je inspiraciju, a jedini njegov pokretač je stvaranje. Ima ti izvedene drame i 31 objavljenih djela od kojih su neka i nagrađena. U nastajanju je nekoliko naslova, a pisanje nikada ne prestaje jer pisac uvijek piše, pa barem i u mislima.

Link: https://zlatkolukic.com/

E-mail: Zlatko Lukić  

 

Naslov: Zidna filozofija
Autor: Zlatko Lukić
Broj stranica: 92
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2023.
ISBN: 978-953-336-909-9
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.