ZANIMLJIVA PSIHOLOGIJA, Zlatko Lukić

SKU: W-1403

13,00  (97,95 kn)

Autor: Zlatko Lukić

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Danas u svakodnevnom govoru sve češće koristimo termine koji se odnose na psihologiju, ali i psihijatriju. Autor ove zbirke sakupio je i semantički obradio preko tri stotine zanimljivih psiholoških sintagmi koje se sreću ne samo u stručnoj literaturi, već i svakodnevnom životu. Znate li što znače izrazi: Alkibijadov pas, Benjamin Franklin efekt, Darth Vader sindrom, prometejizam, Salieri kompleks ili sindrom kuhane žabe? Ove, ali i mnoge druge interesantne izraze pronaći ćete u ovoj knjizi.

 

Bilješka o autoru:

Zlatko Lukić rođen je 1953. u Zagrebu. Od tada do danas putuje, piše, luta, stvara, istražuje i voli. Živio je u 14 gradova diljem Europe i osim pisanja koje je jedino bilo konstanta, imao je 49 zanimanja. Iz svakog tog grada, mjesta i ljudi koji su prolazili pored njega, crpio je inspiraciju, a jedini njegov pokretač je stvaranje. Ima ti izvedene drame i 34 objavljenih djela od kojih su neka i nagrađena. U nastajanju je nekoliko naslova, a pisanje nikada ne prestaje jer pisac uvijek piše, pa barem i u mislima.

Link: https://zlatkolukic.com/

E-mail: Zlatko Lukić

 

Naslov: Zanimljiva psihologija
Autor: Zlatko Lukić
Broj stranica: 112
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2023.
ISBN: 978-953-336-911-2
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.