ŽELIM TE VOLJETI, Irina Zelba

SKU: W-1467

17,95  (135,24 kn)

Autor: Irina Zelba

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Dijana Mandić, urednica stranice Knjige koje oduzimaju dah, napisala je nekoliko riječi o knjizi:

Ima li na ovom svijetu išta ljepše i važnije od ljubavi? Ima li život smisla, ako nema ljubavi?

Uronite u priču o pravoj ljubavi, o ljubavi jačoj od svake vjere i nacionalnosti, u priču u kojoj će vam Nala i Eldin pokazati da na ovom svijetu ništa nije važno, ako pored sebe imate ljubav svog života.

Ova kratka, ali jako dirljiva priča dotaknut će svačije srce, potresti vas do same srži i dokazati da je prava ljubav jača čak i od same smrti.

Vrlo sam počašćena prilikom da čitam ovaj roman prije svih, prije same objave, još mi je draže što će moje riječi stajati na ovim koricama. Uživala sam u svakoj stranici ove predivne knjige. Čak i sad, gotovo tjedan dana nakon čitanja, sva se stresem kad pomislim na Nalu i Eldina. Prekrasna ljubavna priča, iznimno dirljiva, ali i neopisivo tužna.

Kada bismo analizirali svaku napisanu riječ, svaki detalj ove knjige, možda bismo i našli kakve zamjerke, ali vjerujte, ne treba analizirati, treba osjećati. U ovoj priči treba samo uživati i zahvaliti dragom Bogu, Allahu ili kako god biste ga htjeli zvati, ako pored sebe imamo ljubav svog života, ako svaki dan uživamo u ljubavi i poljupcu voljene osobe.

Na ovom svijetu nema ništa važnije od ljubavi i zdravlja. Neka su svi zdravi i živi, neka su voljeni pored nas i sve će biti dobro. Bez obzira na vjeru, bez obzira na nacionalnost.

Kruno Šafranić, urednik stranice Pisci i Književnost, napisao je nekoliko riječi o knjizi:

Roman Želim te voljeti ljubavna je priča o emociji jačoj od svake vjere i nacionalnosti.

Ona voli zimu, sve čari koje pruža i u kojima uživa, ali najviše voli s prijateljima odlaziti u Caffe gdje će, sazdana na pogledima, otpočeti njihova priča.

Volim zimu, snijeg koji škripi pod nogama i zimsko sunce. Volim gledati kako se svjetlost odbija o površinu snijega stvarajući svjetlucave čestice kao da su najskuplji dijamanti posuti po zemlji.“

On voli lutati gradom s nadom da će sresti nju. Nalu u koju se zaljubio. Ljubav je tinjala, rasla, sve do njihova istinskog upoznavanja u Caffeu gdje se moralo dogoditi neizbježno.

Čekam dan kada ću joj prići da pustimo ovu oluju u nama da nas vodi kroz život. Oluju ljubavi, strasti koja će porušiti sve pred sobom. Onu oluju koja će slomiti previše srca da bi naša kucala zajedno.“

Irina Zelba vješto je isplela priču pisanu iz očišta dvaju glavnih likova pa tako naizmjenično čitamo što osjećaju jedno prema drugome, što se u pojedinim situacijama događalo i kako je vanjski svijet utjecao na emotivni život aktera. Vješto pisan dijalog, predivni opisi i intrigantna radnja čine ovaj roman posebnim i vrijednim čitanja.

Roman se u pojedinim trenucima čita kao ljubavna priča, u pojedinim je napeta poput trilera koji vrhunac postiže u poglavlju Bijes. Kada laži postanu istina i tajne koje će zauvijek promijeniti živote budu otkrivene, možemo svjedočiti vrisku glavne junakinje koji njezina obitelj odbija čuti.

Radnja čitatelja uvlači duboko u intimnu priču s kojom se lako poistovjetiti pa će i oni koji ne vole čitati ljubavne romane lako zavoljeti ovu knjigu i njezine junake. Bez obzira na vjeru i nacionalnost, ljubav je ta koja ruši sve pred sobom, spaja i razdvaja protagoniste ove priče.

Irina Zelba napisala je odličan roman, tako vješto i zanimljivo, u stilu Catherine Anderson, ali s vlastitim autorskim pečatom.

U čitanje o burnim događajima u jednom malenom bosanskohercegovačkom gradu uvodimo vas prigodnim citatom:

Nježnost njegovog glasa poljulja sve moje obrane. Gledam u njega i ne mogu vjerovati što me pita. Tako bih rado izašla s njim, on je sve što želim u životu. Sve što ne smijem imati.“

Ugodno čitanje!

Bilješka autorici:

E-mail: Irina Zelba

 

Naslov: Želim te voljeti
Autorica: Irina Zelba
Broj stranica: 144
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2023.
ISBN: 978-953-336-955-6
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.