LEKTIRA ZA RODITELJE, Marija Kozlek

SKU: W-1493

17,00  (128,09 kn)

Autor: Marija Kozlek

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Možda bi vam to i vaše dijete reklo kad bi se usudilo. Stella je devetogodišnja djevojčica. Pratimo njezin život od kraja zimskog polugodišta do kraja ljetnog polugodišta. Njezini roditelji stalno su u svađi, a vršnjaci je maltretiraju na početku zbog simptoma seboreje, a kasnije zbog članova obitelji. Stella se nema kome povjeriti, osim svojoj lutkici Latici. Pratimo kako okolnosti utječu na njezin život, koliko maltretiranje vršnjaka oblikuje njezin put i vraća li se na kraju na ispravan put.

 

Bilješka o autoru/autorici:

Dvadeset i nešto godišnjakinja. Koliko ozbiljna, toliko i zaigrana. Izražava se kroz posao marketinga, ponekad kroz snimanje vjenčanja, a piše i drugi roman. Sakupljačica parfemskih bočica, ranoranilica i onaj tip ljudi koji čudno drže olovku.

E-mail: Marija Kozlek

 

Naslov: Lektira za roditelje
Autor/autorica: Marija Kozlek
Broj stranica: 258
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2023..
ISBN: 978-953-336-966-2
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.