ZBIRKA ZADATAKA IZ PROGRAMSKOG JEZIKA C, Grupa autora

ZBIRKA ZADATAKA IZ PROGRAMSKOG JEZIKA C, Grupa autora

SKU: W-1056

26,41  (198,99 kn)

Nakladnik: FESB

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Zbirka zadataka iz programskog jezika C.

Ova zbirka zadataka nastala je kao rezultat rada na kolegijima Programiranje i Analiza primjenom računala, koji se izučavaju na prve dvije godine preddiplomskih sveučilišnog studija Računarstva i Strojarstva na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje, Sveučilišta u Splitu.

Obrađeno gradivo predstavlja temeljni dio programskog jezika C. Na početku svakog poglavlja riješen je određen broj zadataka uz odgovarajuće objašnjenje, dok su na kraju ponuđeni zadaci koji su ostavljeni studentima za samostalan rad. Zbirka zadataka je namijenjena svima koji žele naučiti programski jezik C, jer obuhvaća jednostavne i napredne zadatke.

Bilješka o autorima:

Damir Sedlar je izvanredni profesor na Sveučilištu u Splitu, Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje. Područje istraživanja je numerička i eksperimentalna mehanika.

Igor Pehnec je docent na Sveučilištu u Splitu, Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje. Područje istraživanja je računalna dinamika fluida i optimiranje.

Ivan Tomac je docent na Sveučilištu u Splitu, Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje. Područje istraživanja je eksperimentalna mehanika i obrada signala.

Ključne riječi: Programski jezik C, Pokazivači, Strukture, Datoteke, Funkcije

E-mail: Damir Sedlar , Igor Pehnec , Ivan Tomac 

 

 

Naslov: Zbirka zadataka iz programskog jezika C
Autori: Damir Sedlar, Igor Pehnec, Ivan Tomac
Broj stranica: 198
Nakladnik: FESB
Godina izdanja: 2020.
ISBN: 978-953-290-102-3
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

 

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.