ZAGREBI SIVU, Nataša Jukić

ZAGREBI SIVU, Nataša Jukić

SKU: W-0737

9,16  (69,02 kn)

Autor: Nataša Jukić

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Zbirka kolumni i kratkih tekstova izlivenih spontano u čaroliji nekih, naoko, najobičnijih dana koji su dali najbolje lekcije. Nepretenciozan izazov za preokret razmišljanja iz sivila u boje koje nam najbolje pristaju.

Bilješka o autorici:

Nataša Jukić rođena je 1978. godine u Splitu. Po zanimanju je suradnik u odgojno-obrazovnom procesu, pomoćnik u nastavi djeci s teškoćama. Inače je kolumnist portala Roditelji.hr, gdje redovito objavljuje svoje tekstove od koji se neki nalaze i u ovoj zbirci. Praktičar je NLP-a (neuro lingvističkog programiranja) te vještine istog primjenjuje u radu kako s djecom tako i odraslima. U slobodno vrijeme, slika, održava kreativne radionice s djecom, voli i uči.

E-mail: Nataša Jukić

Naslov: Zagrebi sivu
Autorica: Nataša Jukić
Broj stranica: 158
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2018.
ISBN: 978-953-336-467-4
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.