ZAGREBAČKE KRIMIPRIČE, Vlado Kvitek

ZAGREBAČKE KRIMIPRIČE, Vlado Kvitek

SKU: W-1342

14,60  (110,00 kn)

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Ovo su životne priče autora iz vremena kada je studirao. Mnogo toga je istinito, nešto pridodano. Akteri tih događaja su stvarni i, u skladu sa svojim karakternim osobinama, odigrali su svoju ulogu. Nižu se biseri iz studentskog života u Zagrebu prije pola stoljeća. U formi su kriminalističkih priča, ali ustvari sve je na rubu zakona.

 

Bilješka o autoru:

Rođen je jednog ljetnog dana 1951. godine na Ribnjačarstvu Končanica blizu Daruvara. Djetinjstvo je proveo na selu, u Trojeglavi, Blagorodovcu i Grubišnom Polju. Kasnije mu se obitelj preselila u Daruvar, gdje je završio osnovnu školu i gimnaziju.

U Zagrebu je upisao Filozofski fakultet, zatim paralelno Fakultet političkih nauka. 1977. godine diplomirao je filozofiju, apsolvirao arheologiju i diplomirao na FPN.

Zapošljavao se na određeno vrijeme kao profesor marksizma i filozofije u nekoliko srednjih škola. Od 1980. godine radi u  “Vjesniku” kao dokumentalist u području vanjske politike. Uz rad je diplomirao bibliotekarstvo i dao svoj doprinos u unapređenju obrade novinske dokumentacije.

Zatim prelazi u Hrvatsku izvještajnu novinsku agenciju (HINA) na dokumentalističke poslove u INDOK centru HINE. Sada je u mirovini.

Ključne riječi: Vlado Kvitek, krimipriča, studentski život, biografija, sedamdesete godine, ljubav, zagrebački fakini

Link:

E-mail: Vlado Kvitek

Naslov: Zagrebačke krimipriče
Autor: Vlado Kvitek
Broj stranica: 128
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2022.
ISBN: 978-953-336-876-4
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

 

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.