VRTOGLAVICA, Davor Novevski

SKU: W-1437

15,00  (113,02 kn)

Nakladnik: Redak

Autor: Davor Novevski

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Kad život sedamnaestogodišnjem mladiću nemilosrdno oduzme tlo pod nogama, pred njim će ostati samo jedno pitanje – može li novi život biti vrijedan življenja? Od razarujećeg bola, preko lažnih nada i odveć rijetkih trenutaka ushita i radosti pripovjedač sirovo, bez zadrške prenosi svoju priču o preživljavanju. Ima li života kada život stane? Gdje je granica između življenja i preživljavanja? Kako pokrpati polomljene snove, iscijeliti oboljelu dušu? Roman je ovo o sazrijevanju, prihvaćanju, formiranju ličnosti te polaganom i iscrpljujućem izlasku iz mentalnoga kaveza. Roman u kojem su emocije ogoljele do kosti, a najmračnije misli secirane skalpelom, priča u kojoj svatko može vidjeti krhotine svojeg odraza, a poneki i cijela sebe. Roman koji se čita u dahu i osjeća u tišini. Roman o životarenju, o življenju, roman o životu.

 

Bilješka o autoru:

Davor Novevski rođen je u Dubrovniku 1989. godine. Piše pjesme, kolumne i pripovijetke. Do sada je objavio zbirku pripovijetki Ravno do dna i roman Teorija sjene.

Link: https://www.facebook.com/D.Novevski

E-mail: Davor Novevski

 

Naslov: Vrtoglavica
Autor: Davor Novevski
Broj stranica: 176
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2023.
ISBN: 978-953-336-934-1
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.