MONGOLIJA U TRIDESET DANA, Fea Munitić

MONGOLIJA U TRIDESET DANA, Fea Munitić

SKU: W-1329

22,56  (169,98 kn)

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Ilustrirani putopis po Mongoliji opisuje jednomjesečni autoričin boravak u toj dalekoj azijskoj zemlji kao svojevrsni povratak u magičnu pradomovinu. Ispripovijedan je na dvjema razinama, činjeničnoj i fiktivnoj, koje se dosljedno isprepleću od prve do posljednje stranice.

 

Bilješka o autorici:

Fea Munitić, književnica i prevoditeljica iz Splita. Dosad je objavila Razgovor s jezikom (2003. i 2007., Naklada Bošković), Muša (2017., Ibis grafika) i Babel (2021., Ibis grafika). Riječ je o hermeneutičkim studijama i esejima snažnog poetskog naboja u kojima se, i teorijski i alegorijski, propituje položaj jezika kao oruđa spoznaje i subjekta koji se njime služi.

Putopis Mongolija u trideset dana (2022.) dokumentaran je i magično-autobiografski tekst povezan intertekstualno sa studijom Babel.

Ključne riječi: Mongolija, putopis, trideset dana, Erika

E-mail: Fea Munitić

 

Naslov: Mongolija u trideset dana
Autorica: Fea Munitić
Broj stranica: 120
Nakladnik: Vlastita naklada
Godina izdanja: 2022.
ISBN: 978-953-50138-0-8
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.