VJEČNA LOVIŠTA, Milan Maričić

VJEČNA LOVIŠTA, Milan Maričić

SKU: W-0885

9,16  (69,02 kn)

Autor: Milan Maričić

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

U razdobljima tuge i razočaranja u život, pisac se okreće iznošenju svojih, često depresivnih, razmišljanja i osjećaja kroz poeziju. Poeziju koja opisuje piščeve unutarnje borbe i strahove, bez lažnog preuveličavanja. Za pisca, pisanje je poput oslobođenja duše iz teških okova samoće, neshvaćanja i patnje u životu. Glorificiranjem smrti, pisac kao da nastoji opravdati svrhu i smisao boli koju nosi život. Poezija je njegovo utočište. Često tamo bježi kako bi pronašao svoj mir.

Bilješka o autoru:

Milan Maričić rođen je 28. rujna 1987. g. u Osijeku. Do svoje šeste godine živi u Valpovu, a potom s obitelji, majkom Zrinkom, ocem Darkom i sestrom Martinom, seli u malo slavonsko selo Ladimirevce, nedaleko od Valpova.

Već kroz osnovnu školu Milan pokazuje interes za pisanje poezije. Objavljuje nekoliko svojih uradaka u školskom listu „Izvor“. To su bile one prve, dječje rime.

Nakon završetka osnovne škole u Ladimirevcima, Milan pohađa srednju školu u Valpovu, usmjerenje komercijalist. Zgodno je spomenuti kako Milan sva četiri razreda polože s odličnim uspjehom za što dobiva i pohvale, a biva i oslobođen polaganja mature na kraju srednjoškolskog obrazovanja.

Milanova ambicija i želja za znanjem rezultira upisom na Ekonomski fakultet u Osijeku, 2007. g. Upisuje preddiplomski sveučilišni studij menadžment koji završava u roku nakon tri godine. Uzima jednogodišnju stanku, u kojoj, međuostalim, polaže B1 stupanj iz španjolskog jezika u jednoj jezičnoj školi u Osijeku. 2011. g. nastavlja obrazovanje na diplomskom studiju Ekonomskog fakulteta, ali ovaj puta odabire smjer marketing.

Kako je život nepredvidiv, tako 2014. g. Milana vodi u Rovinj, gdje i danas boravi i radi u domeni hotelijerstva. Boravi i radi i u Zagrebu od studenog 2017. do svibnja 2018. g., te u Poreču od svibnja 2018. do listopada 2018. g.

Kroz svo to vrijeme, Milan piše. Kao što će biti i vidljivo, Milanova poezija često je mračna. Moglo bi se reći kako je njegova poezija odraz unutarnjih strahova i borbi, dubokih razmišljanja o korelaciji života i smrti, postojanja nečega i ničega.

Ključne riječi: vječnost, raj, život, smrt

E-mail: Milan Maričić

Naslov: Vječna lovišta
Autor: Milan Maričić
Broj stranica: 98
Nakladnik: Redak
Godina izdanja: 2019.
ISBN: 978-953-336-565-7
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

 

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.