VARLJIVI VRT, Ana Bašić

VARLJIVI VRT, Ana Bašić

SKU: W-1346

10,62  (80,02 kn)

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Susret psića Srećka s vrtom, odnosno florom i faunom u kojem mu se sve čini drugačije, pogotovo raspoznavanje boja, Životopisan je razgovor Srećka s vrtnim bićima.

 

Bilješka o autorici:

Ana Bašić je rođena u Dubrovniku 20.06,1961. Slikar je i književnik.Samostalni umjetnik. U književnosti je uvrštena u preko 50 svijetskih antologija, te se ista nalazi među 300 najpoznatijih pjesnika svijeta, Izdata djela- Dnevnik samoće, Vlahove priče…Predsjednik je ULIPUD-a i USUD-a Ana Bašić.

Ključne riječi: Slikovnica VARLJIVI VRT- Ana Bašić

E-mail: Ana Bašić

 

Naslov: Varljivi vrt
Autor/autorica: Ana Bašić
Broj stranica: 12
Nakladnik: UDRUGA SAMOSTALNIH UMJETNIKA DUBROVNIK Ana Bašić
Godina izdanja: 2022.
ISBN: 978-953-48884-5-2
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.