VALUNZI, Duška Mušić

VALUNZI, Duška Mušić

SKU: W-0517

7,96  (59,97 kn)

Autor: Duška Mušić

Nakladnik: Kultura snova

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:


Sažetak:

Napisane priče su razmišljanja zrele žene, male su to erotske priče duhovitog sadržaja i duboke psihološke drame koja se naknadno otkriva … i ne vesele uvijek, recimo da je ovo „razbijanje tuge“ uz „odu radosti“. Skidaju se velovi sa duše, otkriva se ono što mašta stvara, a um rastvara. Nažalost, naša pripadnost puritanskom društvu nejasnih definicija, često nas spriječava da osobnu intimu ili razmišljanja o seksualnosti, ne iskazujemo, bar ne širokim narodnim masama.
Granice odlučimo srušiti sami kada više nismo sputani primitivizmom društvenih konvencija…i kada zrelošću (ili ludošću, nebitno) pređemo preko svih barijera, čak i onih u vlastitim glavama.

Bilješka o autorici:

Rođena 1955.g. u Metkoviću, umirovljenica, živi u Pločama

Ključne riječi: valunzi, cyber, erotika, um, ud, seks, terra,

Naslov: Valunzi
Autor: Duška Mušić
Broj stranica: 120
Nakladnik: Kultura snova
Godina izdanja: 2016.
ISBN: 978-953-7844-86-8
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.