UKRADENA RUŽA, Renata Glogoški Pavoković

UKRADENA RUŽA, Renata Glogoški Pavoković

SKU: W-0566

13,27  (99,98 kn)

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:


Sažetak:

Pokušavajući razriješiti ljubavni trokut u kojem je zapela, Fani se nađe u četverokutu u kojem svatko dobiva, ali svatko i gubi.

Što će Fani dobiti, a što izgubiti, kad u potrazi za izgubljenom ljubavi ode na osamljenu plažu i tamo zatekne prekrasnog stranca s ružom…

Bilješka o autorici:

Renata Glogoški Pavoković rođena je 1971. godine u Zagrebu, gdje živi i radi, okrenuta obitelji i umjetnosti. Kreativna je duša koja stalno ima potrebu nešto stvarati.

Tu se, uz pisanje, crtanje i glumu, posebno ističe glazba kao njena najveća ljubav, sklada i piše od kad zna za sebe. Autor je glazbe i teksta preko dvjesto pjesama.
“Ukradena ruža” je njena prva objavljena knjiga.

Ključne riječi: ruža, plaža, osamljena plaža, školjke, plaža školjki, stijene

E-mail: Renata Glogoški Pavoković

Naslov: Ukradena ruža
Autorica: Renata Glogoški Pavoković
Broj stranica: 176
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2016.
ISBN: 978-953-336-352-3
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.