UHVATI CURU, Siniša Gabrić

UHVATI CURU, Siniša Gabrić

SKU: WSPM-120001

13,14  (99,00 kn)

Autor: Siniša Gabrić

Nakladnik: Siniša Gabrić

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

 

Sažetak:

Knjiga je namijenjena svim muškarcima koji žele imati više uspjeha u osvajanju žena. Objašnjava stavove i ponašanja koja u ženi stvaraju privlačnost prema određenom muškarcu i želju za ostvarenjem intimnog odnosa. Ona otkriva bitan segment psihologije muško – ženskih odnosa.
Knjiga objašnjava što privlači većinu žena i zašto neki muškarci mogu često mijenjati zgodne žene, dok neki imaju poteškoća upoznati i zadržati bilo koju ženu? Ona ohrabruje muškarca da može bilo kad i u bilo kojoj situaciji pokušati upoznati i osvojiti ženu kakva mu odgovara – prigodom večernjeg izlaska, neformalnog druženja, uz posao ili putem interneta, jer nitko se nije rodio s vještinom osvajanja. Ta se vještina stječe kroz život, a knjiga daje praktični prikaz dijela psihologije muško – ženskih odnosa. Ona uči muškarca kako u ženi potaknuti privlačnost i stvoriti odnos u procesu osvajanja.
Knjiga ima i poglavlje koje objašnjava kako osvojiti ženu putem on line portala za upoznavanje.

Bilješka o autoru:

Autor je po struci ekonomist turizma i ugostiteljstva. Nije znanstvenik ni seksolog, već čovjek od prakse koji odlično razumije psihologiju muško – ženskih odnosa. Uvidjevši da muškarci često ne znaju kako se ponašati u prisustvu lijepe žene koju žele osvojiti, shvatio je da svojim znanjem i dugogodišnjim iskustvom  može pomoći mnogima da upoznaju, osvoje i zadrže ženu koju žele, a da pri tom ne moraju mijenjati svoju osobnost. Stoga je odlučio napisati praktičnu knjigu koja na razumljiv način objašnjava muškarcima kako unaprijediti svoju sposobnost privlačenja i osvajanja žena.

 

Ključne riječi:

Ljubav, osvoji ženu, zavesti djevojku, on line upoznavanje, veza

 

Link: Uhvati curu
E-mail: Uhvati curu

Naslov: Uhvati curu
Autor: Siniša Gabrić
Broj stranica: 134
Nakladnik: Siniša Gabrić
Godina izdanja: 2012.
ISBN: 978-953-57147-0-5
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.