U ŠUTNJI ŽUDNJA CVJETA, Željka Bilić, rođena Bulog

U ŠUTNJI ŽUDNJA CVJETA, Željka Bilić, rođena Bulog

SKU: W-0649

13,14  (99,00 kn)

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:


Sažetak:
 

U svojoj drugoj zbirci pjesama pod nazivom “U šutnji žudnja cvjeta” u poetičnom izričaju nastavlja opisivati ljubavnu, emotivnu, socijalnu i misaonu tematiku te motive težnje, žudnje, tuge, osamljenosti, ljubavi, nade, tišine i misli koje prožimaju dušu.

Bilješka o autorici: 

Rođena 15. 6. 1955. godine u Vrgorcu i svoj pjesnički izričaj živjela je i stvarala u hodu svog duhovnog razvoja. Do sada je već izdala jednu zbirku pjesama pod nazivom ,,Tajna procvalih ljiljana’‘. Rano djetinjstvo provela je u igri čuvajući koze i ovčice u svom rodnom selu podno Biokova. Osnovnu školu završila je u Kaštel Kambelovcu i Kaštel Lukšiću, a srednju Ekonomsku školu u Segetu Donjem nedaleko od Trogira. Na svom duhovnom puutu postala je prano- fizioterapetu i svestrano pomaže potrepitima koji vjeruju u nju i traže njenu pomoć.
Za ljubav prema čitanju i pisanoj riječi zahvalna je učiteljici Radmili Laporti.

Ključne riječi: Šutnja, žudnjam cvjeće, statua, majka, orhideja, prijateljstvo, tišina, slutnja, karma, zvukovi, djeca, daljina, čekanje, bol, svijetlo, nada, život, božanska kiša, glaeb, slabost, moć, duga, heroji, koraci, Mozart, anđeli, ruža, ruke, gordost.

E-mail: Željka Bilić, rođena Bulog

Naslov: U šutnji žudnja cvjeta
Autorica: Željka Bilić, rođena Bulog
Broj stranica: 166
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2017.
ISBN: 978-953-336-392-9
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.