U KRILU PLAVETNILA, Marija Maček

U KRILU PLAVETNILA, Marija Maček

SKU: W-0588

7,96  (59,97 kn)

Autor: Marija Maček

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:


Sažetak:

Zbirka pjesama “U krilu plavetnila” nastala je u vremenu odrastanja, u vremenu koje u čovjeku budi različite emocije i spoznaje . Upravo takvi trenuci pretočeni su u riječi, riječi u pjesmu.

Teme su svevremenske i univerzalne, gotovo svatko se u njima može pronaći. Svaka pjesma predstavlja djelić životnog mozaika, čuva uspomenu, ali i šalje poruku. Doživljaji na koje se odnose ponekad su sjetni i melankolični, ali i u njima se krije životni žar.

Krije se smisao za one koji pjesmu ne čitaju, nego se s njom mogu suživiti.

Bilješka o autorici:

Marija Maček rođena je 4.1.1980. godine u Zadru, gdje je 1998. završila srednju Ekonomsku školu. Diplomirala je 2005. na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu.

Ljubav prema pisanju poezije razvila se spontano, u srednjoj školi. Osim pjesama, piše kratke priče, a od kada je postala majka, razvila se ljubav i prema dnevničkim zapisima.

Ako bi se morala odabrati jedna riječ koja najbolje opisuje ovu zbirku pjesama, bila bi to riječ sloboda.

Ključne riječi: Ljubav, uspomene, mama, nostalgija, život, čovjek, Sunce

Naslov: U krilu plavetnila
Autorica: Marija Maček
Broj stranica: 78
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2016.
ISBN: 978-953-336-371-4
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.