LEON, PUTOVANJE U NEPOZNATO, Dominik Kršinić

LEON, PUTOVANJE U NEPOZNATO, Dominik Kršinić

SKU: W-0655

12,61  (95,01 kn)

Autor: Dominik Kršinić

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Dječak Leon suočava se s teškom bolešću koja mu na kraju oduzima život. Odvajajući se od svoga zemaljskog tijela, Leon odlazi kroz prostor i vrijeme daleko od zemaljskog, i tada počinje njegova priča i novi život. Suočen s raznim preprekama upoznaje nove prijatelje s kojima pokušava spasiti sve nama poznato od zlog Naberiusa.

Bilješka o autoru:

Dominik Kršinić hrvatski je pisac rođen 16. travnja 1992. Djetinjstvo provodi na otoku Korčuli u mjestu Lumbarda. Na Korčuli završava osnovnu i srednju školu nakon čega odlazi u svoj rodni grad Split. Tamo upisuje Prirodoslovno-matematički fakultet iz kojeg se nakon godinu dana ispisuje i posvećuje književnosti napisavši svoje prvo djelo “Leon, putovanje u nepoznato”.

Ključne riječi: Leon, putovanje, Kroni, bitka Bogova, nepoznato, Tacit, nosorog, Sapfa, Kelena, Zelena dolina

Naslov: Leon, putovanje u nepoznato
Autor: Dominik Kršinić
Broj stranica: 254
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2017.
ISBN: 978-953-336-452-0
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.