TEORIJA SJENE, Davor Novevski

TEORIJA SJENE, Davor Novevski

SKU: W-0760

10,62  (80,02 kn)

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Roman naslova „Teorija sjene“ priča je o neobičnom prijateljstvu između dvoje ljudi koji naizgled nemaju ništa zajedničko osim činjenice da žive u istoj zgradi i da su im traume koje su doživjeli u prošlosti obilježile živote koje trenutno vode. Žanrovski, radi se o kriminalističkom romanu, ali on je i mnogo više od toga. On je i priča o kajanju, grijesima iz prošlosti i moralnim dilemama u kojima se svatko od nas prije ili kasnije nađe. Na dvjestotinjak stranica „Teorija sjene“ govori o stvarnom putovanju dvoje likova, ali i metaforičkom putovanju prema spokoju i iskupljenju usput secirajući život i međuljudske odnose u Dubrovniku i okolici kroz zanimljive situacije u koje glavni likovi upadaju i ljude koje na svom putu susreću.

Bilješka o autoru:

Davor Novevski rođen je 1989. godine u Dubrovniku. Živi i radi u Cavtatu, a do sada je osim pjesama i kolumni, izdao i zbirku pripovijetki naslova „Ravno do dna“. Roman „Teorija sjene“ njegov je spisateljski prvijenac.

Ključne riječi: Dubrovnik, ubojstvo, misterija, kriminalistički roman, psihološki triler.

E-mail: Davor Novevski

Naslov: Teorija sjene
Autor: Davor Novevski
Broj stranica: 190
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2018.
ISBN: 978-953-336-484-1
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.