PJEVAJ DUŠO MOJA, Marko Jareb

SKU: W-1399

11,00  (82,88 kn)

Autor: Marko Jareb

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sve pjesme u ovoj zbirci su poslane na Uredništvo portala „Hrvatski glas Berlin“. Od njih četrdeset, trideset pet ih je objavljeno na istome u vremenu od 5. rujna 2020. do 1. siječnja 2023. godine.

 

Bilješka o autoru:

Rođen je u Srimi, grad Vodice, 19. rujna 1958. godine. Osnovnu školu pohađa u Vodicama i Šibeniku. Srednju školu završava u Šibeniku. Upisuje studij elektrotehnike u Splitu, devet semestara, gdje na FESB-u stječe zvanje diplomirani inženjer elektrotehnike. Po zvanju je i profesor informatike. To zvanje je stekao na PMF-u Split. Zapošljava se u Šibeniku gdje radi u struci. Trenutno je zaposlen u Ekonomskoj školi Šibenik kao nastavnik informatike. Nosilac je Spomenice Domovinskog rata. Objavljene su mu sljedeće knjige „Spomen za djedovinu i domovinu – članci“ ( 2014. ) i „Trg kamenih mlinova bb“ ( 2018. ) u nakladi „Redak“ – Split. U nakladi „Bošković“ – Split objavljena mu je zbirka poezije „Kumpanje kraj komina“ ( 2022. ).
Javlja se u zbornicima Webstilus 2012. ( urednica Blanka Pašagić ), „Na tragu riječi“ i Webstilus 2013. ( urednica Blanka Pašagić ), „Pred vratima snova“ s više poetskih i
proznih uradaka.
Na 23. dalmatinskim šansonama Šibenik
2020. tekstopisac je pjesme „Šibeniče“ ( glazbena građa ).

E-mail: markojareb@gmail.com

 

Naslov: PJEVAJ DUŠO MOJA
Autor: Marko Jareb
Broj stranica: 64
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2023.
ISBN: 978-953-336-907-5
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.