TRENUTAK ZAROBLJEN U STIHU, Elena Brajković

TRENUTAK ZAROBLJEN U STIHU, Elena Brajković

SKU: W-1147

11,81  (88,98 kn)

Autor: Elena Brajković

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Bilješka o autorici:

Elena Brajković rođena je 17. kolovoza 1963. u Pazinu gdje je završila Osnovnu školu i Gimnaziju. Studij Razredne nastave završava u Puli te odmah po završetku studija zapošljava se kao učiteljica razredne nastave u maloj seoskoj školi, PŠ Grimalda. Svoj tek naučeni „zanat“ započinje u kombinaciji s tri odjeljenja. Nakon desetak godina rada po malim školama, prelazi u Pazin, matičnu OŠ Vladimira Nazora u kojoj i danas radi.

Voli svoj posao i uživa u njemu toliko da se često čini da se igra i zabavlja, a ne da radi vrlo ozbiljan posao. Istražuje uvijek nove i zanimljive metode poučavanja, traži kako motivirati učenike, osluškuje bilo svojih učenika i roditelja kako bi suradnja i svakodnevni rad u razredu polučili što bolje rezultate.

Službeno je učitelj mentor i NTC učitelj, spremna je na učenje i suradnju, dijeliti znanja i stečena iskustva, raditi na rastu i razvoju jer smatra da samo na taj način možemo tražiti napredak i od učenika. Na Školskom portalu piše o iskustvenim sadržajima, idejama i primjerima prakse koje provodi u svojem razredu.

U slobodno vrijeme piše poeziju i kratku prozu, koja je predstavljena publici u nekoliko objavljenih zajedničkih zbirki.

Poeziju doživljava kao ispušni ventil, vječni izvor nadahnuća, bijeg od svakodnevice ili jednostavno mirni kutak u kojem je sama sa svojim mislima, lutanjima, htijenjima, promišljanjima koja pretače u stihove. Povremeno samozatajno sudjeluje na susretima pjesnika. Ohrabrivana kako je njezino kazivanje ugodno uhu i oku čitatelja, odlučuje se na izdavanje prve samostalne zbirke pjesama koja je u vašim rukama.

Ključne riječi: Poezija

 

Naslov: Trenutak zarobljen u stihu
Autorica: Elena Brajković
Broj stranica: 76
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2021 .
ISBN: 978-953-336-764-4
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.