TRAŽEĆI ADAMA, Jessica Smith

TRAŽEĆI ADAMA, Jessica Smith

SKU: W-0827

7,70  (58,02 kn)

Autor: Jessica Smith

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Slavni slikar Pierre Lamartaine ostavlja oporučno svoje najbolje radove Adamu, mladom umjetniku za kojega nitko ne zna gdje se nalazi. Odvjetnica Claire Dubois kreće u potragu za njim i na tom neizvjesnom putu suočava se ne samo sa zagonetkom nestalog nasljednika nego i sa stranputicama vlastitog života.

Bilješka o autorici:

Jessica Smith, profesorica, magistra društvenih znanosti, autorica stručnih publikacija, proznih tekstova, romana i zbirki pjesama, rođena je 1958. u Zagrebu, gdje i danas živi sa svojom obitelji.

Ključne riječi: oporuka, slikar, nasljednik, odvjetnica, Bretanja, Lastavičji otok

E-mail:  Jessica Smith

Naslov: Tražeći Adama
Autorica: Jessica Smith
Broj stranica: 94
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2018.
ISBN: 978-953-336-528-2
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

 

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.