SIEMPRE QUE VAYAS A EJECUCIÓN, Anđela Vujnović

SIEMPRE QUE VAYAS A EJECUCIÓN, Anđela Vujnović

SKU: W-0514

11,95  (90,04 kn)

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:


Sažetak:

Zbirka je podijeljena u četiri tematske cjeline: O, ZAVISTI!, O TEBI U TEBI, ČOVJEČE! i TVOJ GENIJE. Svaki četverodijel, ponaosob, emanira ujedno i riječi iz naslova Kad god ideš na smaknuće, odnosno Siempre que vayas a ejecución, cjelodnevno smaknuće u životu svakog čovjeka, smaknuće kroz vremensku dimenziju čovjekovu od rođenja do smrti, kao i mogućnost Uskrsnuća iz Scile i Haribde sumorne, ali i vedre svakodnevnice; kroz snagu vjere u Gospodina i snagu vjere u vlastite mogućnosti i konstantnu vjerodostojnost tome.

Bilješka o autorici: 

Anđela Vujnović rođena je 1973. godine u S. Palanci. Osnovnu školu i Gimnaziju završila je u Bihaću.Nižu muzičku školu, predmet: Gitara, također u Bihaću. Kad god ideš na smaknuće je njen prvi stihovani rukopis. Nastanjena je u Banjoj Luci.

ANĐELA VUJNOVIĆ nació en 1973, en S.Palanka. Cursó sus estudios primarios y secundarios en Bihać. Escuela primaria de música, instrumento: guitarra, también en Bihać. Siempre que vayas a ejecución es su primer poemario. Reside en Banja Luka.

Bilješka o urednici:

Anđela Vujnović rođena je 1973. godine u S. Palanci. Osnovnu školu i Gimnaziju završila je u Bihaću.Nižu muzičku školu, predmet: Gitara, također u Bihaću. Kad god ideš na smaknuće je njen prvi stihovani rukopis. Nastanjena je u Banjoj Luci.

ANĐELA VUJNOVIĆ nació en 1973, en S.Palanka. Cursó sus estudios primarios y secundarios en Bihać. Escuela primaria de música, instrumento: guitarra, también en Bihać. Siempre que vayas a ejecución es su primer poemario. Reside en Banja Luka.

Ključne riječi: ANDJELA VUJNOVIĆ, Siempre, Siempre que vayas, a ejecución, La envidia! ¡Hombre!

E-mail: Anđela Vujnović

Naslov: Siempre que vayas a Ejecución
Autorica: Anđela Vujnović
Broj stranica: 134
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2016.
ISBN: 978-953-336-318-9
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.