TERCIJARNA PREVENCIJA NEUROLOŠKIH, PSIHIČKIH, ONKOLOŠKIH BOLESTI

TERCIJARNA PREVENCIJA NEUROLOŠKIH, PSIHIČKIH, ONKOLOŠKIH BOLESTI

SKU: WMED-150012

15,93  (120,02 kn)

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:


Sažetak:

Nove spoznaje i dvojbe o liječenju psihičkih poremećaja, nove spoznaje o liječenju neuroloških poremećaja, a posebno onkološke bolesti, kao i potreba za novijim saznanjima liječnika obiteljske medicine nametnuli su temu VI kongresa DNOOM.

Zbornik je tiskan na 491 stranici. Sam kongres, a zbornik je slijedio strukturu kongresa imao je 5 tematskih cjelina. Tako ćete u Zborniku naći tematske cjeline: „Specifičnosti pristupa bolesniku s kroničnim bolestima u obiteljskoj medicini“, „ tercijarna prevencija kroničnih neuroloških bolesti“, Tercijarna prevencija onkoloških bolesti“, „ Tercijarna prevencija mentalnih bolesti“ i „Edukacija LOM kao preduvjet kvalitetnog rada“

Ovaj Zbornik, kao i svi ostali, zbir su tekstova napisanih u obliku preglednih članaka koji služe kao nastavno štivo. Namijenjen je poslijediplomantima u okviru specijalizacije iz obiteljske medicine, ali i studentima. Od koristi će biti poglavito liječnicima obiteljske medicine u svakodnevnom radu, kada treba odlučiti o dijagnostičkom postupku ili načinu liječenja boli.

Bilješka o urednici:

Prof.dr.sc. Biserka Bergman Marković, rođena 13.01.1952. u Zagrebu, Hrvatska. Od 1976 godine radi u Ordinaciji opće medicine. Nakon specijalizacije iz obiteljske medicine 1982, zapošljava se Katedri za obiteljsku medicine Medicinskog fakulteta u Zagrebu. Odlaskom u zakup gubi kumulativni radni odnos na fakultetu i do danas radi na Medicinskom fakultetu u Zagrebu u dopunskom radnom odnosu. Ponosna je na svakodnevni rad i Ordinaciji obiteljske medicine, a iskustvo tog rada prenaša u nastavu. Polje užeg interesa je prevencija kardiovaskularnih bolesti. Kao predsjednik Društva nastavnika opće/obiteljske medicine od 2008. godine organizirala je svake godine kongres i dvadesetak radionica na kojima potiče da liječnici obiteljske medicine sudjeluju kao nastavnici u trajnoj edukaciji liječnika obiteljske medicine. Autor nekoliko desetaka znanstvenih i stručnih radova, voditelj projekta o utjecaju intervenciji liječnika obiteljske medicine na srčano žilnu bolest, redoviti profesor na Medicinskom fakultetu Zagreb i redoviti član Akademije medicinskih znanosti.

Link:
HLZ Portal
E-mail: Biserka Bergman Marković 

Naslov: Tercijarna prevencija neuroloških, psihičkih i onkoloških bolesti u obiteljskoj medicini
Autor: GRUPA AUTORA, Biserka Bergman Marković (ur.)
Broj stranica: 498
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2015.
ISBN: ISSN: 1848-4158
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.