TAMNIČAR, Oliver Nokaj

TAMNIČAR, Oliver Nokaj

SKU: W-0842

10,62  (80,02 kn)

Autor: Oliver Nokaj

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Inspektor Jon Bašić sa svojim kolegom istražuje smrt maloljetnika u Šibeniku. Dok sve više pada u ralje istrage koja ga odvodi u neočekivanom smjeru, ni njegovi privatni problemi neće ga štedjeti. Istraga u kojoj treba imati vjere i život u kojem se nije pametno nadati, otuđuju inspektora u nihilističko propitivanje. Što će inspektor otkriti o sebi, možda će upravo istraga pokazati

Bilješka o autoru:

Oliver Nokaj rođen je 1977. godine u Šibeniku, gdje i danas živi. Diplomirao je na Pravnom fakultetu u Zagrebu 2001. godine i radi u struci. Roman Tamničar njegov je prvijenac.

Ključne riječi: ubojstvo, demoni, egzorcizam, tamnica, sv. Mihovil, Šibenik

Naslov: Tamničar
Autor: Oliver Nokaj
Broj stranica: 222
Nakladnik: Redak
Godina izdanja: 2018.
ISBN: 978-953-336-538-1
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

 

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.