TAJNA NESTALOG KUPCA 2.0, Saša Petar i Kristina Ercegović

TAJNA NESTALOG KUPCA 2.0, Saša Petar i Kristina Ercegović

SKU: W-0927

21,10  (158,98 kn)

Autor: dr.sc. Saša Petar

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Knjige koje se bave temom prodaje dijele se na dvije skupine. Jednu koja se bavi tehnikama i drugu koja se bavi stavovima. Knjiga „Tajna nestalog kupca 2.0“ definitivno spada u ovu drugu kategoriju. Pritom ne znači kako u njoj nećete pronaći dobrih savjeta i tehnika, bez obzira radi li se o konkretnim pitanjima koje možete postaviti tijekom prodajnog razgovora ili savjetima kako ostvariti što bolji prvi dojam s kupcem. Dapače, prolazeći kroz poglavlja, možete saznati mnogo konkretnih savjeta od privlačenja kupaca na maloprodajnom mjestu do rješavanja reklamacija. Ipak, njena najveća vrijednost ogleda se u promjeni stavova koje imamo prema prodaji, te osobama kojima prodajemo i koje nam daju plaću, našim kupcima. Nikakva tehnika ne može biti zamjena za iskren i obostrano uvažavajući odnos kupaca i prodavača. Knjiga će vas definitivno natjerati na razmišljanje i promišljanje od vlastite definicije što je to prodaja i što je vaš posao kao prodavača pa do našeg utjecaja i odgovornosti za izgubljene poslove i nestale kupce. Kupci ne nestaju samo zbog loših prodavača, već su uzroci također u lošem vođenju od strane prodajnog managementa, lošoj politici kompanije i lošem primjeru samog top managementa.

Bilješka o autoru/autorici:

Dr.sc. Saša Petar autor je 28 poslovnih knjiga: Kako uspjeti zahvaljujući pogreškama (2018.), Moć uspješne prezentacije (2017.), PRODANO! (2016.), Sanjaju li menadžeri otpuštene radnike (2010.), Inteligencija poslovne promjene (2013.), Obračun u sobi za sastanke (2009.), Kako preživjeti sajam (2009.), Upravljanje poslovnim promjenama (2009.), Menadžer na rubu živčanog sloma (2009.), Sigurnost na službenom putu (2009.), Jeste li još uvijek sigurni da ste sigurni (2008.), Tamna strana upravljanja ljudima (2005.), Ljudska strana upravljanja ljudima (2004.), Kako se uspješno prodati (2003.), Jeste li sigurni da ste sigurni (2003.), Pregovarajte s crnim vragom i zadržite bijela krila (2001.), Kako prodati snijeg Eskimima (2000.), Recite to jasno i glasno (1999.), Uvod u upravljanje kvalitetom – ISO 9000 (1996.), Transfer tehnologije i tehnološki parkovi (1996.) i Uvod u golf (1995.).Knjiga “Tamna strana upravljanja ljudima” objavljena je 2007. godine u audio obliku kao prva “zvučna” poslovna knjiga u Hrvatskoj. Jedan je od stručnjaka čije je znanje predstavljeno na prvom obrazovnom DVD-u za poslovne ljude “Moj pametni video”. Autor je brojnih stručnih članaka u poslovnim časopisima Predavač je na nekoliko sveučilišnih i visokoškolskih ustanova u Hrvatskoj (Sveučilište Sjever, Veleučilište VERN’, Aspira, ZŠM, Libertas, Experta), te u inozemstvu (Libanon, Finska, Francuska, Njemačka, Poljska, Portugal i Švicarska). Poslovni je trener i coach, te vodi treninge iz područja: menadžmenta (komunikacija u timu, sustavno razmišljanje, upravljanja promjenama i rješavanje problema i konflikata) te poslovnih komunikacija (prezentacije, pregovaranja i prodaje). Predsjednik je Hrvatskog društva mladih Pametna špica od 2012. godine.

Kristina Ercegović rođena je 8. veljače 1976. u Zagrebu. Diplomirala je marketing 1998. na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu i 2008. završila Executive MBA u poslovnoj školi Cotrugli, a nakon toga od 2010. do 2013. stječe i NLP Master Leadership stručnjak diplomu. 2002. osnovala je Herakleu, prvu agenciju u Hrvatskoj specijaliziranu za mystery shopping, da bi ju nakon 10 godina prodala. U međuvremenu je pokrenula i prodala niz projekata. Od 2010. vodi vlastitu tvrtku Zaokret u sklopu koje projektom Business Caféa umrežava i educira male poduzetnike, te ih savjetuje kako pokrenuti, izgraditi i prodati svoj biznis. Uz to i organizira niz evenata i konferencija koje otvaraju brojne društveno i privatno korisne teme. Redovito piše kolumne, knjige i vlastiti blog. Bila je i TEDx govornik, članica CRANE-a. Redoviti je gost predavač na niz edukacija, a od svibnja 2019. na Algebra učilištu redovito predaje Poduzetništvo. Dobitnica je niza domaćih i inozemnih nagrada i priznanja. Prije pokretanja Heraklee radila je četiri i pol godine u Plivi, od čega godinu dana u Poljskoj i Češkoj. Više o njoj na www.kristinaercegovic.com

Ključne riječi: prodaja, prodajne vještine, kvaliteta, prodajni menadžment, mystery shopping

Link: www.sasapetar.com

E-mail: Saša Petar

Naslov: Tajna nestalog kupca 2.0
Autor: dr.sc. Saša Petar i Kristina Ercegović
Broj stranica: 180
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2019 .
ISBN: 978-953-336-604-3
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.