SVJETLOST SVIJETA, Danijela Serdar

SVJETLOST SVIJETA, Danijela Serdar

SKU: W-1315

15,93  (120,02 kn)

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Maja Cerjan, urednica bloga Bookworm Maja, napisala je nekoliko riječi o knjizi:

Čitajući ove stihove, osjetila sam bol i krhkost, krik potrebe za razumijevanjem. Stihove i rime prepune ogoljelih emocija. I svaka riječ ima svoje mjesto, svaki stih tu je s razlogom iznikao iz najdubljih misli i emocija.

Čežnja i tuga, sreća i strpljenje. Ne postoji forma koja bi ljepše i lakše opisala sve te osjećaje od pjesama, stihova i rima. A upravo u ovoj zbirci nailazimo na sve to.

Poezija je moć. A onaj tko stihovima ima moć prenijeti svoje misli u misli čitatelja, taj ima pravu moć. Danijela je vrsna pjesnikinja. Uživala sam u svakom stihu i promišljala o njemu. Uvukla mi se u misli poput lopova i ostavila traga. A trag stihova dubok je, ovako zapisan na papiru vječan. Kruno Šafranić, urednik stranice Pisci i Književnost, napisao je nekoliko riječi o knjizi:

Svjetlost svijeta ili ljepota u stihovima.

Imao sam prilike do sada pročitati puno pjesama koje je napisala autorica. Izražava se malo dužom formom pjesama, što joj daje dovoljno prostora da vješto kroz stihove ispriča priču posvećenu određenoj temi ili više tema u jednoj.

Danijela kroz stihove s čitateljima dijeli emocije, ono što je proživjela i uspomene. Čitajući njezine pjesme, osjećam ljepotu stihova, lijepi vokabular koji je jednostavan, tečan, a opet tako jedinstven i poseban.

Čitajući Svjetlost svijeta, Danijela je koristila i boje, kao da stihovi imaju svoju paletu posebnih boja, što daje pjesmama ljepotu, a na nama je da prošećemo kroz njezine misli. Ljepota njezinih pjesama upravo je u tome

 

Bilješka o autorici:

Danijela Serdar rođena je 24. travnja 1972. u Pitomači. Udana, majka dvoje predivne djece, živi i radi u Garešnici. Po struci je ekonomski tehničar. Piše uglavnom poeziju i prozu s velikim osvrtom na duhovne teme. Njezina djela izašla su u zajedničkim zbirkama Facebook grupe Pisci i književnost: Čarolija zimske noći, Povezani stihom, Iza proznih vrata, Dijalozi ljeta, Dijalozi jeseni, Gradovi od stihova, Gradovi od stihova: tišina pahulja, 2. dio i Vatra u kaminu: Besjede starog fenjera. Neke od pjesama pohvaljene su, a prozni tekst „Božjim stopama“, iz zbirke Iza proznih vrata, osvojio je drugo mjesto u projektu natječaja kao misaoni duhovni tekst. Zahvaljuje se svojoj obitelji na velikoj podršci.

Ključne riječi: Pisci i Književnost, Danijela Serdar, Svjetlost, svijeta, zbirka, pjesama, poezija

Link:

E-mail: Danijela Serdar 

 

Naslov: Svjetlost svijeta
Autorica: Danijela Serdar
Broj stranica: 92
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2022.
ISBN: 978-953-336-853-5
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

 

 

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.