SVIBANJSKA RUŽA, Irina Babić

SVIBANJSKA RUŽA, Irina Babić

SKU: W-0582

7,96  (59,97 kn)

Autor: Irina Babić

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Tri priče, svaka različitija od druge. Od nesretnog i predivnog labuda, do djevojke Ruže i zabranjene ljubavi te znanstvenika i profesora Eugena zaljubljenog u zvijezde.

Bilješka o autorici:

Irina Babić rođena je 18. veljače 1987. g, u Zagrebu. Završila je srednju školu i osnovnu baletnu školu u Zagrebu. Položila je tečaj za dječju animatoricu jer je ispunjava rad s djecom, edukativne igre, radionice, rođendani, pričanje priča i ostalo.

Još kao djevojčica najviše je uživala pišući sastave,pričice i pjesmice. Najviše slobodnog vremena provodi s kćeri Dorom, najvećom inspiracijom za svoje priče i pjesme za djecu. Priče koje je napisala namijenjene su djeci i odraslima, a i onima malo starijima. Misli da svatko ponešto može u njima pronaći za sebe jer piše iz srca i prati isključivo svoju trenutačnu inspiraciju i intuiciju.

Napisala je dosta većih i manjih priča, ali ovo je prvi put da je neke od njih objavila u knjizi. Voli sretne završetke, obožava crtiće, zaljubljenik je u dvorce pa se tako u jednom dvorcu i udala. Sanja o velikom krevetu s baldahinom i dvorkinji koja joj ujutro češlja kosu. Vječni je optimist, sanjar, stalno s glavom u oblacima. Velika je i paničarka te bi svoje dijete da može ogradila debelim zidinama, a unutar zidina bila bi hrpa životinja za koje ima nadnaravni senzibilitet. Blago se čuva, a djeca su dragulji i dijamanti. Tom se konstatacijom vodi… 

Ljudima voli glumiti terapeuta za sve vrste ludila. Voli sve što nije – ono što ne voli.

Ključne riječi: Priče za djecu, priče za djecu i odrasle, labud, zvijezde, Svibanjska ruža, jezero, profesor Eugen, znanstvenik, zvjezdoznanac, zvjezdarnica, princ Ivan, labuđi ples, dvorac, obala, Irina Babić, Pročitaj me, Ruža, vrt, proljeće, dvorski vrt, djevojka, majka, baka, kralj, kraljica, visoki stražar, Don, Dina, 29.veljača…

E-mail: Irina Babić

Naslov: Svibanjska Ruža
Autorica: Irina Babić
Broj stranica: 84
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2016.
ISBN: 978-953-336-365-3
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.