SVI SVE RADE U MOJU KORIST, Biljana Simić

SVI SVE RADE U MOJU KORIST, Biljana Simić

SKU: W-0800

11,68  (88,00 kn)

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Knjiga „Svi sve rade u moju korist“ pisana je iz osobnog iskustva autorice, koja daje i savjete kako se ostvaruju snovi i kako neka uvjerenja koja nam služe jednostavno treba njegovati, a ona koja nam ne služe ipak mijenjati.

Naravno, koliko god mi nešto planirali, život je pun iznenađenja i ne mogu se svi faktori predvidjeti. Zato je suočavanje sa novim situacijama i nastavljanje akcije ka ostvarenju cilja bitno. A najvažnije od svega toga je vjera. Vjera da zaslužujemo, vjera da možemo i povjerenje u druge ljude da RADE SVI U NAŠU KORIST. Od njih nam neki pomažu, a neki nas nauče lekciju.

Svatko se može pronaći u bar jednoj od ovih priča. Neka vam ova knjiga bude most iz situacije u kojoj se sada nalazite do situacije u kojoj želite da se nađete.

Bilješka o autorici:

Biljana Simić je završila pravni fakultet i stekla zvanje diplomiranog pravnika. Prvo iskustvo u struci stjecala je u pravosuđu. No, njezin intelekt i znatiželja, dali su joj hrabrost da daljnja iskustva stječe putovanjem po cijelom svijetu. Preko faktoringa, franšize, klasične trgovine, vlastitog restorana, Biljana se dodatno educirala na drugim područjima.

Biljana je dama, sa savršeno preciznim okom za lijepo, bilo da se radi o odjeći, našem izgledu, stavu, prostoru u kojem živimo i radimo. Završila je i akademiju za marketing.
Danas živi svoj san u Muenchenu, s puno pozitivne energije mijenja živote svojim klijentima diljem svijeta na nekoliko jezika (srpski, hrvatski, njemački, engleski).

Njezin moto je „obuci se za uspjeh“.

Ključne riječi: Svi sve rade u moju korist, priručnik za svaki dan, obuci se za uspjeh, kako se ostvaruju snovi, dama 21. vijeka, vjera da zaslužujemo, vjera da možemo.

E-mail:  Biljana Simić

Naslov: Svi sve rade u moju korist
Autorica: Biljana Simić
Broj stranica: 60
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2018.
ISBN: 978-953-336-504-6
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

 

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.