SVE BOJE STRESA, Aleksandar Ljubotina

SVE BOJE STRESA, Aleksandar Ljubotina

SKU: W-0457

10,62  (80,02 kn)

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

U ovoj je knjizi prvenstveno riječ o psihološkom stresu, koji smo „obojili“, naglašavajući tako emocije koje ga prate. Knjiga je namijenjena obiteljskim liječnicima i specijalizantima obiteljske medicine, studentima medicinskih, zdravstvenih i humanističkih studija, pedijatrima i ginekolozima u primarnoj zdravstvenoj zaštiti, kao i pacijentima koji nastoje razumjeti način na koji stres mijenja naše zdravstveno stanje.

Bilješka o autoru:

Aleksandar Ljubotina (Rijeka,1957) diplomirao je 1981. na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci. Od 1984. radi u Domu zdravlja Rijeka, a od 2010. Vodi specijalističku ordinaciju obiteljske medicine u koncesiji. Studij psihologije završava 1998. na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci. Godine 2000. godine postaje magistar biomedicinskih znanosti, 2007. polaže specijalistički ispit iz obiteljske medicine, a 2012. postaje doktor biomedicinskih znanosti na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci. Od 2008. do 2009. godine radi kao asistent na Katedri za socijalnu medicinu i epidemiologiju, a od 2009. kao asistent te od 2015. kao znanstveni suradnik na Katedri obiteljske medicine Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci. Objavio je više znanstvenih i stručnih radova iz područja obiteljske medicine i zdravstvene psihologije. Godine 2015. objavio je zbirku pripovjedaka „Sitna riba SOM“ s temama iz života obiteljskog liječnika i o položaju obiteljske medicine u sustavu hrvatskoga zdravstva .

Ključne riječi: stres, psihološko savjetovanje, obiteljska medicina

E-mail: Aleksandar Ljubotina

Naslov: Sve boje stresa
Autor: Aleksandar Ljubotina
Broj stranica: 108
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2016.
ISBN: 978-953-336-272-4
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.