SVAKO ZRNO PIJESKA – ALBUMI BOBA DYLANA 1962.-2015.

SVAKO ZRNO PIJESKA – ALBUMI BOBA DYLANA 1962.-2015.

SKU: W-0443

11,81  (88,98 kn)

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Zbirka recenzija svih studijskih albuma Boba Dylana, od nastupnog iz 1962. do godine 2015. Recenzije su pisane za glazbeni portal SoundGuardian, a uz studijske albume analizirana su i sva izdanja iz serijala “The Bootleg Series” objavljena do kraja 2015. Knjiga tako služi kao analitički vodič kroz glazbeno stvaralaštvo velikog američkog kantautora, jednog od najznačajnijih umjetnika proteklih pola stoljeća.

Bilješka o autoru:

Toni Matošin rođen je 1977. u Šibeniku.

Diplomirani ekonomist i zaposlenik primoštenske hotelske kuće dosad je objavio dvije knjige – roman “Tuga nije izraz lica” (Udruga Glazba, 2009.) i zbirku poezije “Kao prsti pred zimu” (Redak, 2012.). Stalni je suradnik glazbenog portala SoundGuardian.

Poeziju je tijekom proteklih godina objavljivao i na stranicama Zareza i Riječi te redovito na blogu, kojeg je u međuvremenu ugasio, a glazbene recenzije prenosili su i drugi internetski portali.

Oženjen je te je otac osmogodišnje kćeri. S obitelji živi u rodnom Šibeniku.

Ključne riječi: Bob Dylan, diskografija, rock, kantautor, recenzije, SoundGuardian, glazbeni portal

E-mail: Andrić Dragutin, Toni Matošin 

Naslov: Svako zrno pijeska – Albumi Boba Dylana 1962.-2015.
Autor: Toni Matošin
Broj stranica: 194
Nakladnik: Udruga Glazba
Godina izdanja: 2015.
ISBN: 978-953-55902-1-7
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.