SRCA, Dea Devidas

SRCA, Dea Devidas

SKU: WRDH-130010

14,33  (107,97 kn)

Autor: Dea Devidas

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:


Sažetak:

„Srca“ govore o kozmičkim energetskim promjenama u ovom vremenu te njihovom utjecaju na čovjeka, njegovu psihu, svijest i život. Pričaju o tome kako Sunce, kao izvor svjetla u ovoj galaksiji, sa svojim povećanim zračenjem otvara srce – unutarnje Sunce čovjeka – čime otpadaju stari programi uma, načini razmišljanja i doživljaja svijeta i funkcioniranja te se mijenjaju pojedinci, društva, cijela planeta i sve na njoj. Procesi su divni, ali i intenzivni, čak zahtjevni, no „Srca“ govore o tome kako ih proći u lakoći te iz promjena izroniti ljepši, i sjajniji, s probuđenom sviješću o sebi kao zvijezdi na zemlji.

Bilješka o autoru/autorici:

Dea Devidas je diplomirala na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, a duhovno znanje proučava, u teoriji i praksi, od svoje pete godine kada je inicirana u yogu Zapada (hermetistička znanja) i Istoka (taoistička i vedska znanost). Životu i Zajednici služi širenjem Znanja i Svijesti Svjetla kroz osobna savjetovanja, grupne edukacije i treninge, te popularni web-portal www.elementi.hr

Ključne riječi:
Ljubav, energija, svjetlo, svijest, sunce, zemlja, zvijezda, planeti, tarot, vanzemaljci, duhovnost, razvoj

Link: www.elementi.hr
E-mail: Dea Devidas

 
Naslov: Srca
Autor: Dea Devidas
Broj stranica: 186
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2013.
ISBN: 978-953-336-043-0
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.