SPORTSKA STATISTIKA, prof. dr.sc. Nikola Koceić Bilan, Luisa Trombeta Burić, prof.

SPORTSKA STATISTIKA, prof. dr.sc. Nikola Koceić Bilan, Luisa Trombeta Burić, prof.

SKU: W-0793

11,95  (90,04 kn)

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Ovaj nastavni materijal je namijenjen studentima prvenstveno nematematičkih studijskih programa kojima je potrebna primijenjena statistika. Upravo zbog toga se u tekstu ne koristi prejaki matematički aparat kojim se inaµce služi Teorija vjerojatnosti i statistike i koji je objektivno razumljiv samo profesionalnim matematičarima, već je upotrijebljen matematički jezik primjereniji studentima nematematičkih studija koji imaju solidno predznanje iz elementarne matematike.

Cijeli materijal je potkrijepljen s mnogo primjera iz struke i svakodnevnog života putem kojih se ilustriraju prethodno teoretski razrađene statističke metode i zorno se prikazuje njihova primjena, naročito u sprotu. Iako u tekstu nema strogih matematičkih dokaza, obrada pojedinih statističkih metoda nije svedena na obično posluživanje recepata i uputa za pojedine statističke postupke

Bilješka o autoru:

Nikola Koceić Bilan je redoviti profesor Odjela za matematiku Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Splitu.

Ključne riječi: statistika, vjerojatnost, distribucija, statistička varijabla, testiranje hipoteza

Naslov: Sportska statistika
Autori: prof. dr.sc. Nikola Koceić Bilan, Luisa Trombeta Burić, prof.
Broj stranica: 160
Nakladnik: ASPIRA
Godina izdanja: 2018.
ISBN: 978-953-57411-1-4
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

 

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.