SEOSKE PRIČE: LUNJO I GUSKE, Ksenija Kapec

SEOSKE PRIČE: LUNJO I GUSKE, Ksenija Kapec

SKU: W-0918

19,91  (150,01 kn)

Autor: Ksenija Kapec

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Seoske priče: “Lunjo i guske“ autorice Ksenije Kapec nježna je priča o svijetu koji današnja djeca ne poznaju. Prilika je to da  im se pozornost usmjeri na svijet kojim ne vladaju čarobnjaci i roboti. Selo i domaće životinje koje žive u štali, a ne na farmi gdje je sve ujednačeno i podređeno učinkovitoj proizvodnji, autorica pretvara u ambijent za jednu toplu priču o uvijek važnim temama: istima i različitima, ogovaranju i ruganju,  slobodi i njezinom gubitku, pomaganju, brižnosti i sreći koju donosi prijateljstvo. U središtu je mali, znatiželjni Lunjo koji uvijek zna kamo ide u svom otkrivanju svijeta u kojem se našao.  Ispričana je jednostavnim jezikom i valja vjerovati da će priča potaknuti razgovor odraslih i djece o važnim temama dječjeg odrastanja i upoznavanja međuljudskih odnosa. Njezina je prednost što sadržava nekoliko epizoda koje se mogu pripovijedati ili čitati kao zasebne cjeline i tako prevladati ograničenja dječje pozornosti ili gubitka interesa. Zbog svega navedenog smatram je vrijednom objavljivanja.
Prof. emer. dr. sc. Marta Ljubešić

Bilješka o autoru/autorici:

Ksenija Kapec rođena je 9. srpnja 1982. u Zagrebu. Obrazovala se u Zagrebu. Stječe profesorsko zvanje logopeda na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Kontinuirano se obrazuje u području logopedije i psihoterapije. Ciklus priča Seoske priče posvećuje svojoj baki Milici.

Ključne riječi: selo, pas, Lunjo, magarac, guske, priča

E-mail: Ksenija Kapec

Naslov: Seoske priče: Lunjo i guske
Autor: Ksenija Kapec
Broj stranica: 28
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2019 .
ISBN: 978-953-336-601-2
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.