MALE PRIČE 7, Mirjana Nazor

MALE PRIČE 7, Mirjana Nazor

SKU: W-0736

9,29  (70,00 kn)

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:


Sažetak:

Knjiga sadrži priče koje se ponedjeljkom ujutro emitiraju na Radio Splitu uz komentar Mirjane Nazor. Priče su vrlo raznolike: neke su suvremene, neke bajkovite, ima i basni. Primjerene su i djeci i odraslima jer na jednostavan način prenose važne životne poruke. Nisu namijenjene samo odraslima, već i djeci koja često imaju neki svoj komentar i poruku za odrasle.

Bilješka o autorici:

Mirjana Nazor rođena je u Zagrebu, gdje je diplomirala, magistrirala i doktorirala na Filozofskom fakultetu.

Predsjednica je Hrvatske akademske udruge Split-čovjek nadasve-humanisti Hrvatske i počasna članica lige za prevenciju ovisnosti.

Do sada je objavila pedesetak znanstvenih i stručnih radova, šest knjiga u suautorstvu (Narkomani: smrtopisi, Avanturizam roditeljstva: adolescencija – prevencija, Obiteljska i društvena socijalizacija – prilog nacionalnoj strategiji sprečavanja zlouporabe droga; Izazov je biti učitelj; Bumerang odgoja) te samostalno četiri knjige stručnih eseja: Razbij ogledalo, Genetski modificirani mozak, Otklizavanje pameti i Što smo sijali to žanjemo!

Objavila je 7 knjižica pod naslovom Male priče.

Ključne riječi: kratka priča, optimistična poruka, samopomoć

Naslov: Male priče 7
Autorica: Mirjana Nazor
Broj stranica: 208
Nakladnik: HRVATSKA AKADEMSKA UDRUGA SPLIT – ČOVJEK NADASVE
Godina izdanja: 2018.
ISBN: 978-953-7550-23-3
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.