Rekvijem za Lauru, Tihana Kunštek

Rekvijem za Lauru, Tihana Kunštek

SKU: WPRZ-130067

11,95  (90,04 kn)

Autor: Tihana Kunštek

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:


Sažetak:

Knjiga „Rekvijem za Lauru“ je autobiografski roman kroz koji autorica kroz svoje životne priče senzibilizira javnost o problemu neplodnosti i svim fizičkim i psihičkim posljedicama sa kojima se susreće par koji se liječi od neplodnosti i pokušava dobiti dijete.

Bilješka o autorici:

Tihana Kunštek rođena je 1969. godine u Zagrebu. Vrlo rano je naučila čitati i pisati, već kao četverogodišnje dijete i od tada njeguje ljubav prema knjigama, poeziji i prozi. Redovito piše i na svoja dva bloga. Jedan blog je posvetila svojoj velikoj neostvarenoj želji, a na drugom se sarkastično osvrće na događaje iz svakodnevnog života.

Majka je dvoje djece na zemlji i dva anđela na nebu i oni su joj inspiracija u svemu što u životu čini. Zajedno sa svojim suprugom, odlučila je da ni jedna njihova životna patnja neće biti uzaludna, pa je time inspirirana nastala i ova knjiga. U slobodno vrijeme osim pisanja, bavi se i humanitarnim radom, volontira u dvije udruge i jednoj grupi za pomoć potrebitima i sav prihod od ove knjige namijenila je u humanitarne svrhe.

Ključne riječi:
neplodnost, dijete, pobačaj, trudnoća

Linkovi:

http://www.zalauru.blog.hr/
http://trash-o.blogspot.com/

E-mail:
 Tihana Kunštek

Naslov: Rekvijem za Lauru
Autor: Tihana Kunštek
Broj stranica: 124
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2013.
ISBN: 978-953-336-067-6
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.