RAZOTKRIVANJE TAJNIH MUDROSTI – MUDROSNE PORUKE U PRAKSI, Sanja Vuković Grbac

RAZOTKRIVANJE TAJNIH MUDROSTI – MUDROSNE PORUKE U PRAKSI, Sanja Vuković Grbac

SKU: W-1236

14,33  (107,97 kn)

Autor: Sanja Vuković Grbac

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Autorica u ovoj knjizi razmatra fenomen buđenja višeg stanja svjesnosti, te vam u ovoj knjizi predstavlja kako se o tome već tisućljećima govori u religiji, filozofiji, svjetskoj književnosti, suvremenoj duhovnoj literaturi. U ovoj ćete knjizi pronaći duhovnu utjehu, snagu i poticaj za osobno duhovno buđenje i iscjeljenje. Knjiga je prepuna mudrosnih citata i poruka iz cijeloga svijeta, smještenih u kontekst svakodnevnog života i životnih situacija, poput ljubavnih, bračnih, partnerskih, roditeljskih odnosa. Autorica je osjetila duhovni poziv za pisanjem ove knjige nakon tragična gubitka oca, te je knjiga rezultat dugogodišnjih istraživanja i znatiželje na mnoge teme, poput vječnog traganja za životnim smislom, odnosa duha i tijela, odnosa budizma i kršćanstva prema ljudskoj patnji i rješenja koja nam pružaju svojim mudrosnim duhovnim porukama. 

 

Knjiga “Razotkrivanje tajnih mudrosti – Mudrosne poruke u praksi” donosi vam pregled univerzalnih duhovnih mudrosti, koje će poslužiti pri traganju osobnog duhovnog puta. Neke od tema koje autorica obrađuje jesu i: odnos religije i osobne vjere, osobne slobode spram društvenih i kulturnih normi, shvaćanje karme, dharme, sanathane dharme i reinkarnacije kao univerzalnih kozmičkih zakona postojanja, na koje imamo osobni utjecaj.

Knjigu preporučujemo svim ljudima otvorena uma – oplemenit će vam pogled na svijet!

 

“Slavimo svoje rođenje svaki dan i osjećajmo se dostojnima svih blagoslova. 

Zaslužujemo biti dobro i biti radosni!”

 

“Vodilja za ljude otvorenog uma i svjetonazora, tragače i propitivače svoje duhovnosti. Autorica je u službi kreativne dekonstrukcije elemenata duhovnosti iz oblasti filozofije, teologije, različitih kulturoloških fenomena, a u svrhu otvaranja novih mogućih pristupa učenju o sebi i proučavanju svoje pozicije u odnosu na okruženje.”  (Selma Zulić, mag. komparativne književnosti i bibliotekarstva)

 

Bilješka o autorici:

Sanja Vuković Grbac (1987.) završila je profesorski smjer Hrvatski jezik i književnost na Filozofskom fakultetu u Rijeci. Majka je sina Ariana i radi sa suprugom. Od rane mladosti zanimaju je duhovne teme, stoga je mnoga znanja, koja je stekla o tome, odlučila pretočiti u ovu knjigu.

Ključne riječi: duhovna evolucija, duhovna svijest, duhovno buđenje, duhovne istine, duhovno iscjeljenje, duhovno putovanje, univerzalna svijest, univerzalni kozmički zakoni, život, smrt, reinkarnacija, karma, dharma, sanathana dharma, budizam, hinduizam, kršćanstvo, duh, duša, duhovna duša, patnja, apsolut, Bog, mentalno i emocionalno iscjeljenje, meditacija, joga, životni smisao, životni besmisao, nihilizam, energije, vibracije, svjesnost, razine svijesti, umjetnost, vedānta, Vede, prosvjetljenje, duhovnost, duh, traganje, mudrost, tajna znanja, vjera, religija, mudrosne poruke, poruke mudrosti, razotkrivanje tajnih mudrosti

E-mail: Sanja Vuković Grbac 
Link: YouTube

 

Naslov: RAZOTKRIVANJE TAJNIH MUDROSTI – Mudrosne poruke u praksi
Autorica: Sanja Vuković Grbac
Broj stranica: 190
Nakladnik: Redak
Godina izdanja: 2021.
ISBN: 978-953-336-799-6
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.