RAVNO DO DNA, Davor Novevski

RAVNO DO DNA, Davor Novevski

SKU: W-0624

10,62  (80,02 kn)

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak: 

Ravno do dna objedinjuje tri pripovijetke od kojih su dvije tematski povezane. Govore o ljudima sa samog društvenog dna; alkoholičarima, ovisnicima, kriminalcima i nogometnim huliganima, ali i jednom posve neobičnom policijskom inspektoru. Pisane krajnje slobodnim i neozbiljnim stilom, pripovijetke su namijenjene svima koji se žele zabaviti i nasmijati nad gorko-slatkom stvarnošću u kojoj živimo.

Bilješka o autoru: 

Davor Novevski rođen je 1989. godine u Dubrovniku. Živi i radi u Cavtatu, studira na Sveučilištu u Dubrovniku, a želja mu je preseliti se na Kubu. S promjenjivim uspjehom piše pjesme, kolumne i pripovijetke s nadom da će jednom pobijediti lijenost i napisati pravi roman.

Ključne riječi: Pucko, inspektor klošar, Dubrovnik, Konavle, huliganizam, navijači, Hajduk, Dinamo, Torcida, Bad Blue Boys.

Naslov: Ravno do dna
Autor: Davor Novevski
Broj stranica: 166
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2017.
ISBN: 978-953-336-395-0
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.