QTICH OBLUTAK– KAMENI LUTAK Bella na tragu spoznaje, Zdravka Kalanj

QTICH OBLUTAK– KAMENI LUTAK Bella na tragu spoznaje, Zdravka Kalanj

SKU: W-1202

15,93  (120,02 kn)

Autor: Zdravka Kalanj

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak: 

Bella je draga djevojčica koja pati od tjeskobe i straha u društvenim situacijama. Njena jako izražena sramežljivost ne dopušta joj uživati u bezbrižnom djetinjstvu i svemu lijepom što ono nosi. Rado bi se družila i igrala s ostalim vršnjacima, ali zbog svojih iskrivljenih misli, punih negativnih vjerovanja o sebi, izgubi hrabrost i uvijek ostane sama.

Jednog dana Bella na plaži pronalazi oblutke te odluči napraviti svog kamenog lutka. Nakon što je uspjela u svom naumu, poželjela mu je laku noć s velikom nadom da će joj i u snove doći. 

Idućeg jutra radnja se počinje iznenađujuće odvijati. Bella se budi u hladnoj špilji, a uz nju se pojavljuje i oživljeni kameni lutak. Zajedno kreću na put tražeći izlaz iz tame.

Na tom putu  Bella će se  naučiti nositi sa situacijama kojih se boji i stjecati sve više samopouzdanja.

  

Bilješka o autorici:

Zdravka Kalanj rođena je u Rijeci 1978. godine u studenom mjesecu i odrasla u malom ribarskom mjestu Klenovici.

Okružena brojnom familijom i dragim ljudima upijala je razne životne priče, često odlazila u svoj svijet mašte te na mjesta koja su joj rado opisivali…

Ubrzo je shvatila i da ju pisanje jako privlači. Svoje misli i osjećaje najlakše je izražavala na taj način. Možda će riječi koje ostave trag pronaći put i doći do srca onog kome je namijenjeno… bila je njena misao koja je uvijek na neki način bila i zvijezda vodilja… zvijezda koja ju dovela i do ove priče.

Pronalazeći se u likovima koji imaju probleme slične našima, vjeruje da bismo uspjeli osloboditi i svoje potisnute osjećaje.

Pomoći nekome, udijeliti pokoju riječ utjehe pa možda i povratiti davno izgubljeno samopoštovanje… to je ono što ju je oduvijek inspiriralo.

 

Ključne riječi: djevojčica , oblutak, djevojčica Bella, kameni lutak

E-mail: Zdravka Kalanj 

 

Naslov: QTICH OBLUTAK– KAMENI LUTAK Bella na tragu spoznaje
Autorica: Zdravka Kalanj
Broj stranica: 28
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2021.
ISBN: 978-953-336-719-4
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.