ČEMU SLUŽI TATA?, Marijana Medić

ČEMU SLUŽI TATA?, Marijana Medić

SKU: W-0896

9,29  (70,00 kn)

Autor: Marijana Medić

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Čemu služi tata?

Ova kratka, ali vesela i pozitivna slikovnica nastala je kao odgovor na pitanje ˝Tko ti čuva djecu?˝ i komentar ˝Blago tebi, muž ti pomaže oko djece˝. Svako dijete ima dva roditelja, mamu i tatu, koji ga zajedno odgajaju. Tata ne služi kao dadilja kad mama mora negdje ići. Važno je da roditelji shvate koliko figura oca znači u životu svakog djeteta.

Tate koji djecu razvoze na aktivnosti, igraju se s njima, kuhaju im ručak i čitaju priče (ili ponešto od toga), svojoj djeci pružaju mnogo, oni svojom uključenošću i odgojem primjerom liječe ovaj svijet stvarajući emocionalno kompletne i zrele mlade osobe.

Bilješka o autorici:

Marijana Medić rođena je u Trogiru 11. listopada 1985. godine. Diplomirala je engleski i talijanski jezik i književnost na Filozofskom fakultetu u Splitu (prevoditeljski smjer) 2009. godine. Radila je kao nastavnica engleskog i talijanskog jezika u školama stranih jezika i privatnim veleučilištima, a sada radi kao samostalni sudski tumač i prevoditelj.

Ključne riječi: Slikovnica, Tata, Obitelj, Odgoj, Djeca, Roditeljstvo, Roditelj

E-mail: Marijana Medić

Naslov: Čemu služi tata?
Autor: Marijana Medić
Broj stranica: 12
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2019.
ISBN: 978-953-336-581-7
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.