PRONAĐI SEBE...I SJETI SE MENE, Aleksandra Groznica

PRONAĐI SEBE…I SJETI SE MENE, Aleksandra Groznica

SKU: W-1095

9,29  (70,00 kn)

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Knjiga je osobna priča suvremene žene koja iz male slavonske sredine dolazi u Zagreb u potrazi za poslom. U Zagreb dolazi kao samohrana majka djevojčice. Zapošljava se u domu za stare i nemoćne kao njegovateljice te radi niz drugih poslova kako bi kćeri i sebi osigurala egzistenciju. U jednom od posjeta Slavoniji upoznaje Zorana, sadašnjega supruga i oca njezine još dvoje djece, Luke i Une. U knjizi se isprepleću priče o autorici bliskim osobama, govori o braku, razvodu, dnevnim događanjima, zagrebačkom potresu i virusu Covid-19. Autorica piše o samohranom majčinstvu dajući potporu svim ženama koje imaju tu ulogu. Govori o sreći i zadovoljstvu koju proživljava s djecom, suprugom i prijateljima. Piše o sebi, svom viđenju svakodnevice s pokojim komentarom i savjetom.

Bilješka o autorici:

Aleksandra Groznica rođena je 1977. godine u Osijeku. Osnovnu školu završava u malom mjestu između Vukovara i Osijeka, Dalju, a srednju ekonomsku u Vukovaru. Zbog nedostatka posla u rodnom mjestu, kao samohrana majka djevojčice Mihaele, napušta Slavoniju i dolazi u Zagreb. U Zagrebu radi kao njegovateljica u domovima za stare i nemoćne. U međuvremenu upoznaje sadašnjeg supruga, vjenčava se te rađa sina Luku i kćer Unu. Radila je i kao blagajnica u trgovini „Spar“. Obolijeva, operira kralježnicu i posvećuje se obiteljskom životu. Danas uživa u odgajanju svoje djece.

Ključne riječi: samohrana majka, sestra, bolest, ljubav, brak, život, trudnoća, bolest, razvod, svećenici, potres, politika, homoseksualci

E-mail: Aleksandra Groznica

 

Naslov: Pronađi sebe…i sjeti se mene
Autorica: Aleksandra Groznica
Broj stranica: 60
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2020.
ISBN: 978-953-336-698-2
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.