PRIRUČNIK ZA ISCJELJIVANJE I TRANSFORMACIJU KOLEKTIVNIH UVJERENJA 2. DIO, Jela Kraljević

PRIRUČNIK ZA ISCJELJIVANJE I TRANSFORMACIJU KOLEKTIVNIH UVJERENJA 2. DIO, Jela Kraljević

SKU: W-1283

17,12  (128,99 kn)

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Priručnik za iscjeljivanje i transformaciju kolektivnih uvjerenja 2. dio je nastavak Priručnika za iscjeljivanje i transformaciju kolektivnih uvjerenja koji je objavljen 2021. godine. U njemu sam kanalizirala tehnikom Theta Healinga Vianne Stibal vjerovanja koja su duboko ukorijenjena u kolektivnoj svijesti, čiji utjecaj ne prepoznajemo, nismo ih nikada propitali, a prihvatili smo ih kao stvarne iako u svojoj srži ta uvjerenja nisu istina po Stvoriteljevoj perspektivi, definiciji i razumijevanju, stvaraju unutarnji konflikt, a manifestiraju se u našem životu putem tjelesnih poruka kroz bol, bolest, nelagodu ili neželjene situacije. Kroz njih se osvještavaju reaktivna ponašanja, djelovanja, svako treba, moram, ne smijem, strah me, koji čuče u našoj podsvijesti i spoznaje problem u njegovom korijenu. S obzirom na širinu ove materije obradila sam neke poremećaje i organe po navođenju, a koji nisu obrađeni u prvom priručniku: alergije, alkoholizam, anemija, artritis, astigmatizam, astma, ateroskleroza, bolovi menstrualni, bronhitis, bulimija, bubrežni kamenac, desna dojka, desni, desno koljeno, Hashimotova bolest, hipertireoza, hipotireoza, kolesterol, konstipacija, kosti, krajnici, mokraćni mjehur, multipla skleroza, nagluhost, nesanica, opstipacija, osteoartritis, osteoporoza, skolioza, teniski lakat, tinitus, utrnulost ruku, utrnulost nogu, valunzi, žgaravica. Priručnik je koncipiran tako da su za svako ovo područje navedeni podsvjesni programi i uvjerenja koja dovode do problema i postupak transformacije istih kroz energetsko poravnanje za svako od njih Tehnikom emocionalne slobode Garya Craiga. Osvještavanjem uvjerenja obično doživimo onaj aha momenat, oslobodimo se nepotrebnih tereta, osjetimo neopisivo olakšanje i preuzimamo aktivnu ulogu u iscjeljenju svoje podsvijesti čime širimo polje razumijevanja, suosjećanja i ljubavi za sebe i za druge.

Ovaj priručnik vam pomaže izvući na svjetlo dana svoje nefunkcionalne programe, napraviti jedno osvježenje istih, te nikako nije upecana riba s kojom ćete se nahraniti i biti zadovoljni postojećim stanjem, već je prije svega udica, alat kojim ćete jednostavno pecati u dubinama svoje podsvijesti prepoznajući sebe, ljude oko sebe, svoje pretke, i doprinijeti samospoznaji, a što je put izlaska iz moram, trebam, ne smijem u ja to želim, što god bio izbor.

 

Bilješka o autorici:

Rođena je 5. 5. 1969. u općini Brčko, Bosna i Hercegovina gdje je i završila Srednju ekonomsku školu. 1988. seli u Zagreb. Diplomirana ekonomistica po zanimanju nakon dugogodišnjeg vođenja računovodstva i rada s papirima mijenja svoj životni put. Kroz seminare i radionice duhovnog karaktera educira se u području duhovnosti i energetskog iscjeljivanja, uranja u svijet energije, uviđa svoje talente i sposobnosti, ispunjavajući poziv svoje duše spaja pisanje i Theta healing u E-spis-I (energetsko-spisateljsko iscjeljivanje) i sve to između ostalog pretače u svoje knjige postajući tako doprinos u promjeni uvjerenja te tako aktivno sudjeluje u evolucijskoj fazi u kojoj preuzimamo odgovornost i izlazimo iz uloge žrtve. Autorica je već objavljenog Priručnika za iscjeljivanje i transformaciju kolektivnih uvjerenja.

Ključne riječi: Transformacija uvjerenja, promjena podsvjesnih programa, promjena percepcije, Theta Healing, energetsko iscjeljivanje, bolje razumijevanje sebe i svijeta oko sebe, E-spis-I

Link: www.600culo.hr

E-mail: Jela Kraljević

 

Naslov: Priručnik za iscjeljivanje i transformaciju kolektivnih uvjerenja 2. dio
Autorica: Jela Kraljević
Broj stranica: 164
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2022
ISBN: 978-953-336-828-3, 978-953-336-829-0 (cjelina)
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.