MOJ SUSRET S BOGOM, Ljiljana Lili Jurić

MOJ SUSRET S BOGOM, Ljiljana Lili Jurić

SKU: W-0646

9,16  (69,02 kn)

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak: 

Knjiga govori o velikoj ljubavi prema Isusu i velikom ushićenju. Temeljan je stav da biti kršćanin znači biti poput Krista. Odnosno LJUBAV prema svima i svemu, osim prema grijehu. Jer Biblija kaže da naša borba nije protiv krvi i mesa (čovjeka), nego protiv zlih duhova koji zarobljavaju čovjeka. Znači ona je duhovne prirode. Postoji duhovni svijet i mi nismo sami, iako ga ne vidimo. Kada se osoba otvori duhovno, tada je moguće da osjeća prisutnost duhovnog svijeta, a isto tako je moguće i da vidi. Taj svijet čine dobri duhovi, odnosno anđeli, i zli duhovi, odnosno demoni. Ne treba se bojati duhovnog svijeta. Priroda čovjeka je takva da se uvijek boji nepoznatog. Zato treba učiti o duhovnom svijetu, treba se informirati. Negiranjem istoga on neće nestati, on je tu i mi trebamo naučiti na koji način da se odnosimo prema njemu. Svaki čovjek želi biti dobar i psiholozi kažu da svaki čovjek za sebe misli da je dobar. Čak i ubojica za sebe ima opravdanje. O čemu se tu radi? Radi se o tome da je čovjek protiv svoje volje i neznanja zarobljen od strane zlih duhova. I oni djeluju kroz njega, čega je on često nesvjestan i nije mu jasno zašto radi neke stvari. To su duh zavisti, duh ljubomore, duh sebičnosti, duh mržnje, duh bluda, duh mržnje, duh straha, duh sumnje, itd., itd. Svakom je čovjeku potrebno oslobađanje od tih okova. Jedino Isus nas može osloboditi od toga. On je na križu pobijedio đavla i zli duhovi Ga se boje. Kroz Bibliju vidimo kako Isus naređuje demonima da napuste bolesne ljude, gdje vidimo da su i mnoge bolesti uzrokovane demonskim utjecajima. Pa tako gluhu osobu zarobi duh gluhosti, nijemu duh nijemosti, itd.

Knjiga govori kako je bitna LJUBAV, a ne doktrina i kako u Nebu nema podjela, gore su sve djeca Božja.

Bilješka o autorici:

Ljiljana Lili Jurić rođena je 26.07.1976.godine u Mostaru, Bosna i Hercegovina. Tu je živjela do svoje 16. godine, sve do rata, nakon čega se s obitelji seli u Zagreb. Završila je Opću gimnaziju u Zagrebu i poslovnu školu Vern (prva generacija studenata) za poduzetništvo i menagement. U Zagrebu živi i radi sve do unazad godinu dana, kada se spletom životnih okolnosti seli u Split, na more. Inače oduvijek joj je želja bila živjeti u gradu uz more.

Trenutno živi u Splitu i tu izdaje svoju prvu knjigu Moj susret s Bogom. Knjiga će imati svoje nastavke jer Bog neprestano čini nešto novo.

Ključne riječi: Bog, Isus, svjedočanstvo, obracenje, vjera

Naslov: Moj susret s Bogom
Autor: Ljiljana Lili Jurić
Broj stranica: 98
Nakladnik: Vlastita naklada
Godina izdanja: 2017.
ISBN: 978-953-59379-0-6
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.