PRIMJENA TEORIJE IGARA U PROMETU I LOGISTICI, izv. prof. dr. sc. Jasmina Pašagić Škrinjar i doc. dr. sc. Borna Abramović

PRIMJENA TEORIJE IGARA U PROMETU I LOGISTICI, izv. prof. dr. sc. Jasmina Pašagić Škrinjar i doc. dr. sc. Borna Abramović

SKU: W-0723

13,14  (99,00 kn)

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Ovaj udžbenik namijenjen je studentima Fakulteta prometnih znanosti u Zagrebu kao obvezna literatura za kolegij Teorija igara. Ona može korisno poslužiti studentima s drugih fakulteta i veleučilišta na kojima se izučava teorija igara. Naći će u njoj korisne spoznaje i stručnjaci iz prakse koji moraju donositi odluke koje su u vezi s odlukama suprotstavljenih strana. Obrađena je i osnova teorije igara: terminologija, analiza matrice isplate, metode određivanja strategija.

Bilješka o autorima:

Jasmina Pašagić Škrinjar rođena je 1973. godine u Zagrebu. Od 2000. godine zaposlena je na Fakultetu prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu. U znanstveno-nastavno zvanje izvanrednog profesora izabrana je 16. prosinca 2013. Napisala oko 40 znanstvenih i stručnih radova. Sudjelovala je u nekoliko znanstveno-istraživačkih projekata.

Borna Abramović rođen je 1977. godine u Slavonskom Brodu. Od 2006. godine zaposlen je na Sveučilištu u Zagrebu Fakulteta prometnih znanosti. Od 2012. godine izabran je u znanstveno nastavno zvanje docent i obnaša funkciju voditelja Katedre za organizaciju željezničkog prometa. Napisao je preko 90 znanstvenih i stručnih radova te jedan sveučilišni priručnik i fakultetsku skriptu. Sudjelovao je i aktivno sudjeluje na znanstveno istraživačkim projektima.

Ključne riječi: teorija igara, optimalne strategije, Nashova ravnoteža, kriterij von Neumann, igre pregovaranja

Naslov: Primjena teorije igara u prometu i logistici
Autor: izv. prof. dr. sc. Jasmina Pašagić Škrinjar i doc. dr. sc. Borna Abramović
Broj stranica: 186
Nakladnik: Fakultet prometnih znanosti Zagreb
Godina izdanja: 2017.
ISBN: 978-953-243-095-0
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.