PRIČE ČAROBNOG DODIRA ZA DJECU I ODRASLE, Dolores Rajić

PRIČE ČAROBNOG DODIRA ZA DJECU I ODRASLE, Dolores Rajić

SKU: W-0472

19,91  (150,01 kn)

Autor: Dolores Rajić

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:


Sažetak:

Knjigu čini 39 poučnih priča koje je autorica sama oslikala. U pričama se pojavljuju brojni likovi; životinje, ljudi, patuljci, vile, vilenjaci, anđeli… Priče opisuju kako se glavni likovi susreću s brojnim životnim izazovima. Bili ti izazovi u obliku neugodnih životnih situacija, nepovoljnih okolnosti ili vlastitih ograničenja, sudbina, odnosno sam život na kraju uvijek im pokaže put izlaska iz bremenite životne stvarnosti i to najčešće kroz riječi nekog tko je sve to već prošao te može govoriti iz vlastitog iskustva i vlastitog izvora mudrosti.
Na taj način on riječima Čarobnog dodira dodirne nečije srce i rodi se nova priča…

Te noći Eli je usnula neobičan san. Sanjala je da ponovno putuje Svemirom te da se pokušava vratiti svome pravom domu. Ali nikako nije mogla pronaći put natrag. U snu je čula Stvoriteljev glas da još nije došlo vrijeme za njezin povratak. Glas joj je rekao da je dobila oklop na dar kao podsjetnik njoj i svim ostalim kornjačama i stvorenjima na Zemlji, da uvijek prvo uđu u svoju nutrinu i pokušaju stvari rješavati ondje sa svojim Stvoriteljem, a tek nakon toga da izađu iz oklopa i spajaju se s vanjskim svijetom i njegovim stanovnicima. Jer On, njihov Stvoritelj, vječni Bog, prebiva upravo tamo, unutra, u njihovoj nutrini, u njihovim srcima. I povezujući se s Njim, povezujemo se i sa svima ostalima i postajemo Jedno.

– Svemirska kornjača

Bilješka o autorici:

Dolores Rajić rođena je u Karlovcu 1970. g. Diplomirala je biologiju-ekologiju na Prirodoslovno matematičkom fakultetu u Zagrebu. Živi i radi u Karlovcu. U slobodno vrijeme crta, slika i piše.

Ključne riječi: Ljubav, Bog, svjetlost, karma, duša, mir, radost, sreća, unutarnji mir, sopstvo, srodna duša, sloboda, reinkarnacija, um, svijest, opraštanje, oprost, duh, let, Stvoritelj, dah, disanje, prošli život, moć, dharma, svrha, ostvarenje, iscjeljivanje, uspjeh, poučne priče, prihvaćanje, kontrola, istina, bajke, basne, meditacija, mantra, anđeo, vila, vilenjak, patuljak, životinje, čarobni, promatrač, očekivanja, ponovno rođenje, osjećaji, ljutnja, mrzovolja, strah, laganje, Svemir, srce, sjaj, povratak, neodlučnost, nestrpljivost, uhvaćenost u tuđu energiju, braniti se, nemati dovoljno, žrtva, brinuti se, majmunski um, unutarnji glas, duga, intuicija, poštivanje granica

E-mail: Dolores Rajić 

Naslov: Priče čarobnog dodira za djecu i odrasle
Autorica: Dolores Rajić
Broj stranica: 238
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2016.
ISBN: 978-953-336-285-4
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.