PRIČA O DJEVOJČICI MARINI, Čarobnica Priroda i Čarobnjak Mjesec

PRIČA O DJEVOJČICI MARINI, Čarobnica Priroda i Čarobnjak Mjesec

SKU: W-1129

22,56  (169,98 kn)

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Stigla je nova poruka za Zemljane. Gluhi su. Začepljene su im uši. Nebeski Barba se naljutio jer prljaju Vrt Njegove Žene. Vrt je prepun štetočina i odlučio joj je pomoći da svom Vrtu vrati stari sjaj. Sjaj se izgubio negdje putem jer su Zemljani umislili da su gazde u Čarobnom Vrtu. No, iz Kine je doletio kinez i isprašio im tur. Kinez je poruka Nebeskog Barbe.

Bilješka o autorima:

Autorica ne voli dosadu i naziva je bolešću. Pleše Ples Suncu. Studirala je na Pravnom fakultetu u Splitu i 2014. godine diplomirala. Ona je specijalistica javne uprave. Brzo joj je dosadilo pravo te skreće na malo zabavniju cestu. Cestu na kojoj doživljava mnogobrojne avanture. Godine 2017. na jednom od havajskih otoka Maui, pohađala je i završila plesnu školu, te je dobila međunarodni certifikat za podučavanje plesne tjelovježbe. Osmislila je Ples Suncu, kombinaciju pilatesa, rumbe, sambe i trbušnog plesa. Godine 2018. u Zagrebu postaje vlasnica još jednog certifikata, instruktorica pilatesa. Njezina velika ljubav je priroda. U suradnji s Nebeskim Barbom napisala je svoju prvu knjigu: “Priča o djevojčici Marini” (u trećem licu).

Ključne riječi: Marina Gazija, pilates, rumba, samba, trbušni ples, Ples Suncu, Nebeski Barba, korona, Joe Dispenza, Bruce Lipton, šuma, borovi, Amazona, voda, meditacija, ljepota, zdravlje, stanice, priroda, zemlja, potres, meso, životinje, Wi-Fi, cvijeće, orhideje, anđeli, Afrika, palme.

E-mail: Marina Gazija

 

Naslov: Priča o djevojčici Marini
Autori:
Čarobnica Priroda i Čarobnjak Mjesec
Razgovarala: Marina Gazija
Broj stranica: 92
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2021.
ISBN: 978-953-336-752-1
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.